Aj napriek tomu, že Bugatti vyrába jedny z najexkluzívnejších automobilov na svete, ani majitelia hyperrakety ako je Chiron, v hodnote skoro 3 miliónov dolárov, nie sú imúnny voči občasným nepríjemnostiam.

Luxusná automobilka nedávno informovala svojich bezpečnostných regulátorov o tom, že niektoré predané modely Chiron budu pripomienkované na zvolávačku kvôli chybným zvarom v závesoch na predných sedadlách.

 

Ale značka vlastnená spoločnosťou Volkwagen robí čo môže, aby minimalizovala nepríjemnosti spojené s nápravou tohto problému.
Popri klasických listoch požadovaných zo zákona, vyšle Bugatti po telefonáte a dohode s majiteľmi po auto svojich ,,Flying Doctors“, teda servisných technikov, ktorí vyzdvihnú postihnutých Chironov a prepravia ich v uzavretom kamióne až k jednému z 12 predajcov Bugatti v USA za účelom kontroly.

 

Ak sa vo vozidle nájde tento chybný zvar, Bugatti nahradí majiteľom celú zostavu sedadiel, ako informovala spoločnosť vo svojom vyhlásení o odvolaní. Celkovo bolo nainštalovaných týchto nesprávnych sedadiel až v 47 kusoch lukratívneho tátoša, z ktorých sa približne 12 nachádza v Severnej Amerike – vyhlásil to aj Cedric Davy, marketingový manažér spoločnosti.

,,Našťastie“ bola produkcia limitovaná iba na 500 kusov, a tak z toho nebude až taká rozšírená zvolávačka ako pri nových modeloch Volkwagenu. Chiron má od výroby pod kapotou V16 – 8.0 litrové srdce, ktoré je schopné vyprodukovať až 1500 koní, a z nuly na sto kilometrov dokáže zrýchliť v priebehu 2,5 sekundy.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJFoto
Predchádzajúci článokBude sa Porsche vyrábať v Piešťanoch ?
Nasledujúci článokTEST – Nissan Qashqai 1,6 DIG-T