Domov News BMW ukázalo prvé snímky svojej najluxusnejšej limuzíny. My sme však odhalili viac!

BMW ukázalo prvé snímky svojej najluxusnejšej limuzíny. My sme však odhalili viac!

Frank Weber, člen predstavenstva spoločnosti BMW AG zodpovedný za vývoj, na dnešnej výročnej konferencii BMW AG predstavil prvé detaily budúceho modelu BMW radu 7. Oficiálna premiéra je naplánovaná na 20. apríla, no o dizajne luxusnej limuzíny si môžeme urobiť dobrú predstavu už teraz. Stačilo sa trochu pohrať s počítačovým programom.

Z prvých záberov, ktoré zverejnila samotná automobilka, je zrejmé, že charakteristické dizajnové prvky bavorských vozidiel, ako dvojité okrúhle hlavné svetlomety a mriežka chladiča, dostali úplne nový tvar a dosiahli tak výraznejší vzhľad. Medzi špeciálne dizajnové elementy patria ľahké časti vytvorené z exkluzívneho krištáľového skla či osvetlené kontúry obličiek mriežky chladiča. Z obrázkov ešte usudzujeme, že sedmička dostane elektricky otvárateľné a zatvárateľné bočné dvere.

Podľa Franka Webera sa v interiéri kládol dôraz na inovatívny užívateľský zážitok, ktorý vytvárajú nové režimy My Modes a najmodernejšia verzia operačného systému iDrive. Režimy My Modes umožňujú vodičovi, aby si dôkladne upravil jazdné vlastnosti vozidla a atmosféru v interiéri podľa svojich požiadaviek. Spolu so zakriveným displejom BMW Curved Display, novým osvetleným funkčným pásom na palubnej doske a na dverách tak vytvára moderné a vizuálne atraktívne prostredie. Interaktívna lišta BMW Interaction Bar tvorí súčasť náladového osvetlenia a jej súčasťou sú aj zabudované ovládacie tlačidlá. Novo vyvinutá presklená panoramatická strecha Sky Lounge pridáva intenzívny pocit priestoru, modernosti a pohodlia. V interiéri nového BMW radu 7 sa to prejaví aj individuálne nastaviteľným LED osvetlením.

Zadné sedadlá nového BMW radu 7 ponúknu jedinečný komfort cestovania. V podobe výnimočného kino zážitku stanoví nové štandardy v oblasti zábavy. Obrazovka BMW Theatre Screen, ktorá sa spustí zo stropu, poskytuje mimoriadne širokouhlú zobrazovaciu plochu s uhlopriečkou až 31 palcov. Panoramatický formát zobrazenia je 32:9 a rozlíšenie až 8K. Zadné sedadlá sa vďaka tomu premenia na exkluzívny súkromný kino priestor. V ňom si cestujúci môžu vybrať svoj vlastný zábavný program spomedzi rozsiahlej ponuky streamovacích služieb a užiť si ich počas jazdy v BMW.

V novom BMW i7 bude ticho ako v hrobe. Prečo? Čítajte TU.

Nepáči sa vám dizajn novej sedmičky? Ešte stále máte šancu siahnuť po tej súčasnej:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=v5jZiUAwrd8]

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 4

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokProdrive Hunter: hyperšport stvorený nielen do púšte. Cena?! „Iba“ 1,2 milióna bez DPH
Nasledujúci článokADAC: ukradnúť TIETO autá je hračka. Je medzi nimi aj to vaše?