Domov News Čakali na autobus a zobrala ich prezidentská limuzína

Čakali na autobus a zobrala ich prezidentská limuzína

Máte za sebou náročný deň a teraz, v nie príliš príjemnom počasí, čakáte na autobus. V tom sa k vám dorúti nové BMW radu 7 a pán vo vianočnej čapici vás odvezie, kam si poviete.

Takto napísané to síce viac znie ako námet na vianočnú policajnú akciu, ale v realite sme len chceli urobiť niečo, nad čím sme už dlho rozmýšľali. Totiž na Vianoce 2023 sme mali v redakčnej garáži vrcholné BMW M760e, ktoré si doslova pýtalo nejaký vianočný špeciál.

Vytunovali sme 7er

Ale na nejaké driftovacie video nebol priestor, klasický test zas môžeme spraviť hocikedy, ale je tu jedna vec, ktorá je ideálna práve v tomto období. Totiž, rozhodli sme sa darovať zážitok a aj pomôcť, ak sa niekto práve ponáhľa. Vytvorili sme hodinové vianočné taxi.

Nie že by extravagantný dizajn novej 7 nebol dostatočný pútač pohľadov, ale potrebovali sme ju ešte viac “zvianočniť”. Tak sme dovnútra dali tematické vankúše, blikajúce svetielka, ale stále to nebolo dosť. A potom sa nad nami rozsvietila žiarovka a bolo to jasné. Potrebujeme vianočný stromček. Ale nie nejakú mini verziu na palubovku. Full size jedličku na strechu. A po nájdení spôsobu, ako ochrániť lak, sme stáli pred hotovým produktom. BMW M760e s vianočným stromčekom na streche. Dokonalé.

Tento príplatkový balík na mieru sa okrem 200 % nárastu pohľadov postaral ešte o jednu vec. Výrazný nárast dodržiavania predpísaných rýchlostí, nakoľko nás aerodynamika nepustila cez 60 km/h. Takže našim “zákazníkom” sme nemohli ukázať systémový výkon 420 kW (571 k), ktorý by nás vystrelil na stovku za 4,3 sekundy.

Rozšírili nám obzory

Po motorickej stránke ich skôr očarila spotreba, lebo aj s vybitým akumulátorom sme dokázali jazdiť za menej ako 9 litrov v dopravnej špičke. Ale, samozrejme, najviac ich fascinoval interiér a predstavte si, ambientné osvetlenie. To je v novej sedmičke integrované priamo do palubnej dosky a obkladu dverí, čím tvorí ešte pevnejšiu súčasť s celkovým výrazom interiéru.

Pozornosť budili aj displeje, ktorých sa väčšina aj bála, ale po krátkej inštruktáži sa predsa len odhodlali a potom sa rozplývali nad špičkovou masážou. K tomu ešte skvelý rozhovor a nové myšlienky od ľudí, ktorí v takomto aute sedeli po prvýkrát a na niektoré veci nám dali celkom nový pohľad. Áno, toto bol vianočný špeciál, ako sa patrí.

Čakali na autobus a odviezla ich PREZIDENTSKÁ limuzína!

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokAutomobilka BYD prichádza k našim susedom. Postaví tam továreň
Nasledujúci článokČo je toto za GT-R? Artisan mätie ľudí