Domov News Hyundai i30 N Line štýlové auto na každý deň. Teraz aj s...

Hyundai i30 N Line štýlové auto na každý deň. Teraz aj s benefitmi

HyperFocal: 0

Hatchback, kombi alebo fastback? Hyundai i30 N Line je štýlovým autom na každý deň

Aj na každodenné jazdenie, aj s veľkou porciou športového štýlu. Presné také sú modely Hyundai i30 v športovom prevedení N Line. A do 30. júna ich môžete získať s hodnotnými benefitmi.

Športový charakter N Line

Hyundai i30 je na Slovensku hitom. Dobre vyzerá, má bohatú bezpečnostnú výbavu a skvelý pomer ceny a kvality. Ponúka sa v prevedeniach hatchback, kombi aj fastback. Atraktívny športový šmrnc i30-tka nadobúda v dynamickej výbave N Line. Predný a zadný športový nárazník, zadný difúzor, výfuk s dvojitou koncovkou či športové doplnky interiéru zdobené logom N a prešívaním červenou niťou vyčaria z bežného auta skutočnú štýlovku.

 

Originálne príslušenstvo za super cenu

Aj keď i30 vo výbavách N Line a N Line+ ponúka vysoký komfort, špičkovú bezpečnosť a modernú konektivitu, záujemcov určite poteší aj akciová zľava na balík originálneho príslušenstva. Podlahové rohože, rohož batožinového priestoru, poistné matice kolies a kľúč, ale aj priečny strešný nosič v hliníkovom prevedení – toto všetko k Hyundai i30 N Line hatchback a kombi môže mať teraz len za 99 eur!

Inovatívne financovanie s bonusom

Extra bonus 500 eur? Áno, pri financovaní cez ReFresh paušál s nízkymi mesačnými splátkami. Na úvod zaplatíte akontáciu, následne tri alebo štyri roky platíte nízke mesačné splátky a nakoniec sa rozhodnete, či doplatíte zvyšok ceny vozidla alebo ho predajcovi odpredáte a získané financie využijete na ReFresh financovanie ďalšieho úplne nového auta!

Garantovaná cena vozidla 

Kým ceny všade rastú, Hyundai ju svojím zákazníkom garantuje. Ak si nový i30 N Line objednáte do 30.06.2022, ale auto vám automobilka dodá až o niekoľko mesiacov, bez ohľadu na prípadný ďalší nárast cien vy zaplatíte len toľko, koľko je uvedené na objednávke.

i30 N Line s výhodami do 30. júna

K obľúbeným benefitom značky Hyundai patria 5-ročná záruka bez obmedzenia kilometrov, 5 rokov asistenčných služieb zadarmo a zľava až do 65% na sadu zimných pneumatík. Len do 30. júna 2022 však môžete získať modely i30 vo výbavách N Line a N Line+ s mimoriadnymi výhodami: 500 eur bonus pri financovaní cez ReFresh paušál a balík originálneho príslušenstva len za 99 eur pri verziách hatchback a kombi. Zaujala vás táto ponuka? Navštívte autorizovaných predajcov Hyundai alebo web Hyundai.sk

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokToto je najdrahšie auto na svete! Tá suma vás posadí na zadok
Nasledujúci článokMaserati MC20 Cielo: toto leto bude krásne