Film Rýchlo a zbesilo (Fast & Furious) snáď ani netreba predstavovať. V treťom dieli sa dej presúva do japonského Tokya, ktorý sa stáva domovom problémového chlapca menom Sean (Lucas Black). Ako iste viete, Seanova vášeň sú autá a v Tokyu sa po prvýkrát stretáva s driftovaním. Pamätné sú hlavne jeho súboje s miestnym driftérskym kráľom Takeshim  (Brian Tee), ktorému na pretekoch robí spoločnosť Nissan 350Z.

Presne jeho Nissan 350Z sa o chvíľu dostane do aukcie a ak máte nazvyš minimálne 114 000 eur, môžete sa zapojiť do aukcie a zabojovať oň. Možno ste ani nevedeli, ale na natáčanie sa celkovo použilo šesť takýchto modelov. Prežili však len dva a konkrétne tento údajne slúžil na natočenie najznámejších driftérskych scén.

Samozrejme, na aute boli prevedené mnohé úpravy. Tie sa týkali nielen exteriéru, ale aj interiéru či motora. Nechýbajú karbónové prvky, ochranný rám v interiéri či “nitro” pre dočasné zvýšenie výkonu. Ako sme spomínali, zmenou prešiel aj motor. Šesťvalec o objeme 3,5 litra síce zostal, pribudla však dvojica turbodúchadiel od firmy APS. Takeshiho Nissan 350Z tak zo sériových 287 koní poháňa až 430! To už je pekné číslo, nemyslíte? Mňa by len zaujímalo, či za volantom sedel naozaj Takeshi alebo nejaký profesionál. Ja sa skôr prikláňam k druhej možnosti a čo Vy?

Ak sa plánujete do aukcie zapojiť, prajeme Vám veľa šťastia a dúfame, že tento Nissan 350Z bude Váš! Takisto ale dúfame, že na nás nezabudnete a prídete nás s týmto krásavcom pozrieť!

 

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokHyundai sumarizuje rok 2017. Bol to rok i30?
Nasledujúci článokBack in time: BMW E3 3.0Si Touring – kontroverzný sedan?