Domov News BMW ponúka vyhrievané sedadlá za 18 eur mesačne. Predplatné za príplatkovú výbavu...

BMW ponúka vyhrievané sedadlá za 18 eur mesačne. Predplatné za príplatkovú výbavu je budúcnosť

Princíp mesačného predplatenia nejakej služby funguje už veľmi dlhú dobu, no v automobilovom svete sme to ešte nevideli. Do týchto neznámych vôd sa rozhodla vstúpiť automobilka z Mníchova, predstavuje nám tak mesačné predplatné BMW pre príplatkovú výbavu.

Mesačné predplatné napríklad streamovacej služby v dnešnej dobe už väčšina ľudí berie ako samozrejmosť. V prípade automobilov na to však nie sme vôbec zvyknutí. Vďaka BMW mesačného predplatenia doplnkových výbav si na to budeme musieť zvyknúť. Niečo podobné už BMW skúšalo, vtedy to však nevyšlo. Tento krát to skúša na kórejskom trhu.

Mesačné predplatné BMW
Zanedbateľná čiastka.

Pri prémiových automobilkách, akou BMW bez debaty je, rátame s poriadne mastnou sumou pri vyberaní doplnkovej výbavy vášho nového auta. V prípade mesačného predplatného je táto čiastka niekoľkonásobne nižšia. Napríklad za vyhrievané sedadlá si automobilka BMW od kórejských zákazníkov vypýta 18 eur mesačne. Takže napríklad v letných mesiacoch, kedy túto službu nevyužívate, môžete predplatné zrušiť a v zime si ho opäť aktivovať.

Mesačné predplatné BMW
Máte na výber.

Každý kórejský zákazník má na výber. V prípade ak máte spomínané vyhrievané sedadlá v pláne využívať len sporadicky, môžete za sedadlá platiť každý mesiac zvlášť. Pokiaľ budete chcieť sedadlá využívať celoročne, môžete zvoliť balíček na celý rok, ktorý vás bude stáť 176 eur. BMW má ďalej predplatné na tri roky, za ktoré zaplatíte 283 eur. Pre zákazníkov, ktorí chcú mať po starostiach, môžu zaplatiť 406 eur jednorázovo a táto doplnková výbava ostane aktivovaná bez časového obmedzenia.

Mesačné predplatné BMW
Nielen sedadlá.

Na kórejskom trhu BMW zákazníkom ponúka aj iné voliteľné výbavy, ktoré si môžete mesačne predplatiť. Na tomto zozname sa objavili napríklad asistent diaľkových svetiel, vyhrievanie volantu alebo Driving Assistance Plus. Výhodou tohto systému je fakt, že kvoli aktivácií nejakej doplnkovej služby nemusíte so svojim autom do servisu, nakoľko je BMW schopné tieto systémy aktivovať na diaľku a nezaberie vám to prakticky žiaden čas. Myslíte, že by sa podobný systém uchytil aj na našom trhu?

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 2

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokWau! Hyundai predstavil dva úžasné koncepty a potvrdil príchod IONIQ 5N
Nasledujúci článokKvalitné autodiely: Jednoduchý spôsob, ako predĺžiť životnosť vozidla