Domov News Blitz predstavil decentný bodykit na Subaru BRZ

Blitz predstavil decentný bodykit na Subaru BRZ

Úpravca vozidiel Blitz vie častokrát prekvapiť svojimi extravagantnými kúskami a neprehliadnuteľnými bodykitmi. Už minulý rok si tým prešiel aj model Subaru BRZ. Tentokrát však nečakajte žiadnu divočinu, ide o decentnejšiu verziu tuningu.

Japonská spoločnosť Blitz priniesla svoje “divoké” úpravy modelu Subaru BRZ ešte v priebehu minulého roka. Tentokrát sa však rozhodli, že brnknú na trošku decentnejšiu nôtu a týmto bodykitom nepobúria. Ak ste fanúšikom minimalizmu a dizajnu s ním spojeného, toto bude niečo pre vás. Rozdielnosť v porovnaní s predošlým dizajnom je možné vidieť hneď v prednej časti vozidla. V tomto prípade sa zachovávajú originálne továrne nárazníky.

Iba decentné zmeny

Blitz vám k originálnemu nárazníku ale pridá čierny splitter, ktorý opticky zníži celkový postoj vozidla. Aby toho nebolo primálo, nesmú chýbať rozšírené bočné prahy vo farbe karosérie. Čo sa týka kolies, tých sa Blitz ani nedotkol. Jednoducho ponechal tie, ktoré na modeli prišli z výroby. Ak by ste však trvali na tom, že chcete iné, Blitz nemá problém vám nejaké ponúknuť. Na výber majú veľké množstvo rôznych dizajnov kolies vhodných k decentnému aerokitu.

Zadná časť modelu Subaru BRZ dostala nový difúzor, ktorý ladí k líniám už spomínaných bočných prahov. Na záver nesmieme vynechať tú najdôležitejšiu súčasť a tou je spojler. Môže byť klasický, ale aj z karbónu a v rôznych výškach. A ešte čerešničkou na torte v podobe koncoviek výfuku s modrým lemovaním zakončíme tento zaujímavý bodykit od spoločnosti Blitz.

Zaujímavá cena

Paradoxne, nedá sa zakúpiť si celú sadu úprav v jednom balíku. Ak by ste sa rozhodli, že na svoje Subaru BRZ si necháte namontovať všetky zo spomínaných úprav, musíte si ich zakúpiť individuálne. Najviac vašu peňaženku zabolí samotný zadný spojler, zhruba 2 300 eur, ak sa rozhodnete pre variantu z karbónu. Najmenej vás bude stáť predný spojler, celkovo zhruba 430 eur. Ak spočítate všetky komponenty spolu, celková cena tohto aerokitu sa vyšplhá na necelých 4 000 eur.

 

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 2

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJAuto.cz
Predchádzajúci článokTEST Ssangyong Musso Grand – Ideálne auto pre tatka?
Nasledujúci článokPhilips Fidelio B95 – IMAX u vás doma