Domov News Takmer sa prizabil. Travis Pastrana predvádza v novej Gymkhane úžasnú šou

Takmer sa prizabil. Travis Pastrana predvádza v novej Gymkhane úžasnú šou

Gymkhana 2022 sa nesie v znamení Subaru, nebezpečných kaskadérskych kúskov a vysokej dávky adrenalínu. Travis Pastrana sa pri natáčaní zároveň presvedčil o tom, že urobí lepšie, ak zostane za volantom a nebude fušovať do iných extrémnych športov. Stálo ho to takmer život.

Hlavnou hviezdou nového videa je Subaru Family Huckster. Vyše 800-koňový špeciál s aktívnou aerodynamikou predvádza široké pole schopností. Je mimoriadne rýchle na rovine, presvedčivé v zákrutách prechádzaným dvermi napred, ale najmä vo vzduchu. Travis Pastrana už v minulosti preukázal, že má gule z ocele. Teraz to opäť potvrdzuje, keď v rýchlosti ďaleko nad 200 km/h preskakuje most, resp. veľkú dieru na diaľničnom moste. Okrem typických driftov, ktoré okrem efektu nemajú prakticky žiadny zmysel, robí Pastrana zo svojho auta skateboard, keď slajduje po betónových zvodidlách.

Video chce okoreniť skokom z výškovej budovy, no pravdepodobne sa mu neskoro otvorí padák a Travis tvrdo dopadne na zem. Je pri vedomí, no s takmer určitosťou môžeme tvrdiť, že utrpel nejaké zranenia. Koniec koncov, pozrite si video.

[HOONIGAN] Gymkhana 2022: Travis Pastrana Goes Berserk in Florida in a 862HP Subaru Wagon

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 3

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokToyota bZ4X je totálny prepadák, v Škandinávii sa z nej smejú
Nasledujúci článokTvrdá basa a konfiškácia auta. V Poľsku sa už s opitými šoférmi nebudú maznať