Domov News Výhodné financovanie od Hyundai robí modely v edícii PLAY cenovo dostupnejšími

Výhodné financovanie od Hyundai robí modely v edícii PLAY cenovo dostupnejšími

Obľúbené modely Hyundai i30, BAYON a TUCSON v cenovo zvýhodnenej edícii PLAY si teraz môže vďaka výhodnému financovaniu dovoliť takmer každý.

Modely Hyundai v edícii PLAY sa od tých bežných odlišujú okrem bohatšej výbavy aj vizuálne. Ich charakteristickým spoločným znakom sú čierne vonkajšie spätné zrkadlá a čierny poťah stropu interiéru.

Hyundai i30

Hyundai i30 je v edícii PLAY k dispozícii vo všetkých karosárskych verziách. Hatchbackkombi aj fastback sú vybavené 6-stupňovou manuálnou alebo 7-stupňovou dvojspojkovou automatickou prevodovkou a vychádzajú z výbavy Family. Edícia PLAY však navyše prináša FULL LED predné svetlomety so statickým LED prisvecovaním zákrut, zadné LED svetlá a inteligentný kľúč so štartovacím tlačidlom. Hodnota takejto výbavy je 1 800 €, v edícii PLAY ale za túto výbavu navyše zaplatíte len 900 €.

Hyundai PLAY

Hyundai TUCSON

Podobne je na tom aj Hyundai TUCSON. V edícii PLAY vychádza z vyššieho stupňa výbavy Style a v ponuke je s benzínovým motorom 1,6 T-GDi s výkonom 150 koní, 6-stupňovou manuálnou alebo 7-stupňovou dvojspojkovou automatickou prevodovkou a pohonom prednej nápravy alebo 4×4. V ponuke je aj silnejší motor s výkonom 180 koní v kombinácii so 7-stupňovou dvojspojkovou automatickou prevodovkou a pohonom všetkých kolies. Súčasťou edície PLAY sú okrem iného aj Dizajn Pack s FULL LED svetlometmi so statickým prisvecovaním zákrut, tmavo lakované 19-palcové zliatinové disky kolies, strecha vo farbe Phantom Black alebo Dark Knight a vrchná lišta okolo bočných okien v čiernej lesklej farbe. Hodnota takejto výbavy je opäť 1 800 €, v edícii PLAY ale za ňu zaplatíte len 900 €.

Hyundai PLAY

Hyundai BAYON

Hyundai BAYON v edícii PLAY vychádza z výbavy Family a na výber je buď s atmosférickým benzínovým motorom 1,2i s výkonom 84 koní spojeným s 5-stupňovou manuálnou prevodovkou alebo s preplňovaným benzínovým motorom 1,0 T-GDi s výkonom 100 koní spriahnutým buď so 6-stupňovým manuálom alebo 7-stupňovým automatom. Edícia PLAY obsahuje okrem čiernych spätných zrkadiel a čierneho stropu tiež Winter Pack s vyhrievaním predných sedadiel a volantu, Smart Pack s inteligentným kľúčom so štartovacím tlačidlom a zatmavené zadné okná. Túto výbavu v hodnote 1 000 € získate v edícii PLAY za 500 €.

4 možnosti financovania

Hyundai k týmto modelom ponúka aj výhodné možnosti financovania. Podľa rôznych výšok splátok a ich rozdelenia v čase si spomedzi nich určite vyberie každý podľa svojich potrieb a schopností. Modernou možnosťou je využitie ReFresh paušálu. Najprv si vyberiete konfiguráciu vozidla, dobu financovania (36 alebo 48 mesiacov) a akontáciu v rozsahu 20 až 45 %. Výhodou ReFresh paušálu sú oveľa nižšie mesačné splátky (až o 35 %) ako pri iných typoch financovania. Na konci financovania si vyberiete jednu z možností: vozidlo od vás vykúpi predajca minimálne v hodnote poslednej navýšenej splátky, avšak cena môže byť aj výrazne vyššia vzhľadom na stav a aktuálnu trhovú hodnotu vozidla a rozdiel použijete na akontáciu pri kúpe nového vozidla alebo uhradíte poslednú navýšenú splátku, ktorú môžete aj opätovne financovať.

Hyundai PLAY

Druhou možnosťou, ako výhodne financovať vozidlo Hyundai z edície PLAY, je operatívny leasing Hyundai Lease, teda klasický dlhodobý prenájom bez vstupnej investície. Jazdiť na novom vozidle značky Hyundai s nadštandardnou výbavou tak môžete už za stabilnú mesačnou splátku, úplne bez starostí a bez rizika. Operatívny lízing Hyundai Lease sa postará o servis, poistenie a v prípade potreby je dostupná aj komfortná asistenčná služba. Zákazník sa nemusí starať ani o prihlasovanie, vybavenie diaľničnej známky a aj samotné vrátenie vozidla je jednoduché a transparentné. Všetky informácie o leasingu máte kedykoľvek k dispozícii v prehľadnej mobilnej aplikácii.

Ľahké splátky je názov financovania nového modelu Hyundai založeného na rovnomerných mesačných splátkach. Zvolíte si výšku prvej platby, aká vám najviac vyhovuje a čas, počas ktorého budete splácať vozidlo. Pre väčšie pohodlie si môžete splácanie rozdeliť na obdobie od 2 do 5 rokov.

Poslednou, štvrtok alternatívou je financovanie vozidla na pätiny. Je to praktické financovanie, pri ktorom na úvod zaplatíte pätinu kúpnej ceny a z predajne odchádzate s novým vozidlom. Následne uhradíte 4 ročné splátky vo výške jednej pätiny z vozidla. Jediným mesačným nákladom je v tomto prípade komplexné poistenie (povinné zmluvné a havarijné poistenie).

Hyundai PLAY

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 4.8 / 5. Počet hodnotení 5

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokRAM 1500 REV je elektrický pickup s dojazdom 800 km
Nasledujúci článokHomolovi na Slovakiaringu dýchal na chrbát 16-ročný tínedžer na starom Golfe