Domov News Rozdávajú Servisný voucher v hodnote 240 €. Spĺňate podmienky?

Rozdávajú Servisný voucher v hodnote 240 €. Spĺňate podmienky?

VW servisný voucher

Pri súčasných vysokých cenách nových vozidiel je pre mnohých vodičov starostlivosť o ich súčasné vozidlá dôležitejšia než kedykoľvek predtým. Aby bolo vaše staršie vozidlo v perfektnom technickom stave, odporúčame využiť Servisný voucher v hodnote až 240 €. Aké sú podmienky jeho uplatnenia?

Príprava vozidla na jar, leto a dovolenkové cesty by nemala spočívať len vo výmene zimných pneumatík za letné. Ak chcete, aby sa vaše vozidlo zotavilo po zimnej sezóne a spoľahlivo fungovalo počas horúcich dní, počas ktorých teplota vystúpi neraz na viac než 30 stupňov Celzia, je vhodné sa na to pripraviť v servise. Súčasný servis vozidiel je totiž čím ďalej tým drahší a ceny náhradných komponentov stúpli za poslednú dekádu v niektorých prípadoch až o 70 %. Servisný voucher 13+ tak určite padne viac než vhod viacerým motoristom a majiteľom starších vozidiel.

 

Servisný voucher 13+

Importér značiek Volkswagen, Audi, SEAT a Volkswagen Úžitkové vozidlá prišiel s ponukou určenou pre majiteľov starších vozidiel. Tých vozidiel, čo prekračujú hranicu až 13 rokov a viac. A to už je čo povedať. Ak vlastníte takéto vozidlo, bez obáv môžete navštíviť autorizovaný servis spomenutých značiek a nemusíte sa stresovať, koľko to bude stáť. Je tu ponuka dostať vaše staršie vozidlo do top formy a získať voucher v hodnote 240 € vrátane DPH na výmenu originálnych dielov, náplní a na servisné služby.

Pre získanie voucheru je dôležitý dátum prvej evidencie vozidla od 1. 1. 2008 do 31. 12. 2010 aktuálne registrovaných v Slovenskej republike k 31.12.2022. Servisný voucher 13+ je možné získať pri návšteve autorizovaného servisného partnera uvedených značiek v období od 2. 5. 2023 do 15. 6. 2023.

To, či s vozidlom máte nárok na uplatnenie voucheru v hodnote 240 €, alebo na inú servisnú akciu značiek značiek VolkswagenAudiSEAT, a Volkswagen Úžitkové vozidlá, si môžete veľmi jednoducho overiť po zadaní VIN čísla vášho vozidla na tejto webovej stránke. Urobiť tak môžete aj v budúcnosti, vždy pred plánovanou návštevou servisu. Uvedené značky často ponúkajú rôzne servisné akcie, takže si môžete vopred pozrieť ponuku, ktorá sa vás týka a ušetriť množstvo peňazí.

Aktuálny Servisný voucher 13+ je možné podľa podmienok akcie uplatniť iba na jedno VIN číslo vozidla. Toto vozidlo musí mať v čase uplatnenia voucheru vykonané všetky zvolávacie a dielenské akcie dané výrobcom. Minimálna hodnota zákazky, na ktorú je možné uplatniť voucher, je 240 € s DPH. Voucher je možné použiť iba na originálne diely, originálne náplne alebo servisné práce u autorizovaných servisných partnerov značiek VolkswagenAudiSEAT, a Volkswagen Úžitkové vozidlá.

Treba sa poponáhľať

Vodiči starších vozidiel majú často tendenciu využívať služby v neautorizovaných servisoch. Tie môžu používať náhradné diely s nejasnou históriou. To môže mať za následok poruchu v oveľa väčšom rozsahu. Pozitívnymi faktormi návštevy autorizovaného servisu je práca s originálnymi dielmi, ktoré vhodne pasujú na vaše vozidlo a skutočnosť, že na vozidle pracujú pravidelne preškolení profesionáli. O vozidlo sa tak postarajú presne podľa výrobcom predpísaných noriem. Originálne diely použité v autorizovanom servise sú rovnakej kvality ako tie, ktoré výrobca montuje do vášho vozidla počas jeho výroby. Odborne vykonaným servisom a opravami v autorizovaných servisoch nielen predlžujete jeho životnosť, ale aj zvyšujete jeho hodnotu v prípade jeho následného predaja.

Servisná akcia končí už 15. júna 2023. Preto, ak ešte plánujete opravu alebo servisnú prehliadku vášho vozidla, overte si nárok na voucher cez webovú stránku, zastavte sa v ktoromkoľvek autorizovanom servise spomínaných značiek a získajte svoj voucher.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 3

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokVin Diesel naznačil, že Rýchlo a zbesilo by sa nemuselo skončiť jedenástym dielom
Nasledujúci článokVeronika už 8 rokov používa športový Mégane R.S. ako daily car