Domov News RTR prinieslo 22 vylepšení pre nový Ford Mustang

RTR prinieslo 22 vylepšení pre nový Ford Mustang

RTR si vzalo do parády nový Ford Mustang a treba uznať, že priniesli kopec zaujímavých vylepšení. Balíček zahŕňa celkovo až 22 rozličných úprav, a tak sa Mustang RTR stáva ešte lepším ako predtým.

Ford Mustang vo svojej siedmej generácii sme mali možnosť spoznať ešte minulý rok. Radosť pre zákazníkov je fakt, že si stále zachováva svoj osemvalec s objemom 5 litrov pod kapotou. Ako Ford deklaroval, úpravcovia bez certifikátov a autorizácie sa do úprav Ford Mustang pustiť nemôžu. To však ale neplatí o spoločnosti RTR. Túto firmu založil profesionálny drifter Vaughn Gittin Jr. a rozhodne ponúkne zaujímavé balíčky úprav.

Úpravy so zárukou

Ešte predtým, ako sa nová, v poradí už siedma generácia modelu Mustang dostane k svojim zákazníkom, sa RTR Vehicles rozhodlo predstaviť dve špecifikácie Spec 1 a Spec 2. Druhý balíček v poradí ponúkne celkovo až 22 úprav a k tomu záruku na 3 roky. Na chuť si príde každý, pretože Spec 2 si môžete nakombinovať s ktoroukoľvek verziou Mustanga, od modelu EcoBoost až po najostrejší model Dark Horse.

Vizuálne zaujme pre RTR charakteristická predná mriežka chladiča, do ktorej sa rozhodli zaintegrovať LED osvetlenie. Vozidlo dostane aj 20-palcové disky kolies  Aero 5 s pneumatikami Nitto NT555 G2. Medzi ďalšie vizuálne, ale zároveň funkčné vylepšenia, patria otvory na kapote pre lepšie nasávanie vzduchu, splittery, bočné lišty a rôzne plaketky označujúce, že ide o verziu RTR.

Nejde iba o vizuál

Aby sme však nezostali iba pri vizuálnych zmenách, za zmienku určite stojí aj takzvaný Tactical Performance Suspension pack. Ten je v rámci Spec 2 a ponúkne nastaviteľné tlmiče, nezávislé zavesenie kolies vpredu aj vzadu a vzpery, ktoré zlepšia torznú tuhosť vozidla. Vodič si tak môže konfigurovať nastavenia vozidla podľa svojich potrieb a želaní.

Ak sa rozhodnete, že by ste si chceli svoj nový Mustang vylepšiť balíčkami od RTR, priplatíte si. Presnejšie RTR Spec 2 by mal stáť takmer 12,5 tisíca dolárov. Pre balíček RTR Spec 1 zatiaľ cenu nepoznáme. Platí však, že akonáhle nové vozidlá Ford Mustang dorazia k autorizovaným predajcom, budú v ponuke aj spomínané vylepšenia.

Introducing the 2024 Mustang RTR Spec 2

 

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokČínske automobilky rastú z roka na rok. Ďalšie z nich sa chystajú obsadiť európske trhy
Nasledujúci článokTrieda C je na trhu už 30 rokov, spomeniete si na tú prvú z roku 1993?

1 COMMENT

Comments are closed.