Domov Poradňa Získajte zľavové kupóny na originálne diely koncernu. Ako na to?

Získajte zľavové kupóny na originálne diely koncernu. Ako na to?

Je prirodzené, že po kúpe nového vozidla sa minimálne počas záručnej doby rozhodneme navštevovať autorizovaný servis a absolvujeme tu všetky prehliadky vozidla, ktoré sú výrobcom určené ako povinné.

Mnohí majitelia starších vozidiel, resp. vozidiel po uplynutí záručnej doby danej výrobcom však časom začnú navštevovať neautorizované servisy a pri oprave využívať lacné náhrady dielov, aby ušetrili. Áno, cena opravy či dielov v autorizovanom servise býva zväčša o niečo drahšia než v malej garáži, no v prípade autorizovaného servisu sa môžete spoľahnúť na kvalitu odvedenej práce, ktorú zabezpečujú pravidelne preškoľovaní mechanici a na originálne diely, ktoré sú rovnakej kvality ako tie, ktoré výrobca montuje do vášho vozidla v čase, keď ho vyrába.

Druhým, nemenej dôležitým dôvodom, prečo by ste so svojím vozidlom mali aj naďalej navštevovať autorizovaný servis je fakt, že staršie vozidlá majú opotrebovanejšie diely a preto sú náchylnejšie byť kazové. Kúpou lacných náhradných dielov v dobe vzniku problému síce v danom momente možno niečo ušetríte, no nižšia cena sa zákonite odrazí na nižšej kvalite, a teda problém v skutočnosti vyriešite len na krátku dobu. Niektoré neoriginálne náhradné diely, pochádzajúce z pofidérnej výroby, totiž môžu naoko vyzerať ako kompatibilné, no v skutočnosti je ich životnosť, odolnosť či kvalita diskutabilná.

Práve z tohto dôvodu mnohé autorizované servisy motivujú majiteľov vozidiel, spravidla starších ako 4 roky rôznymi formami. Sú to napríklad zľavové kupóny, ktoré pomáhajú šetriť peniaze, pričom máte istotu, že oprava vášho vozidla bude vykonaná pravidelne školenými odborníkmi, ktorí pri oprave použijú kvalitné originálne náhradné diely určené pre vaše vozidlo. Vďaka týmto krokom sa tak ani majitelia starších vozidiel nemusia vzdať opravy v autorizovanom servise, pričom zľavy môžu využiť po celý rok – teda v čase, kedy to budú potrebovať.

Zľavové kuponý pre každý model

V roku 2021 prichádzajú s vlastnými novými zľavovými kupónmi aj autorizované servisy značiek Audi, SEAT, Volkswagen či Volkswagen Úžitkové vozidlá. Vďaka nim si zaistia majitelia zachovanie hodnoty vozidla, ako aj vysokú kvalitu, optimálnu funkčnosť a dlhú životnosť nielen týchto dielov, ale aj samotného vozidla. Medzi kupónmi nájdete napríklad 20 % zľavu na originálne rozvody, autobatériu, xenónové výbojky, stierače, spojkovú sadu, katalyzátor či mnoho iných ďalších zliav. V prípade, že potrebujete novú sadu originálnych kompletných zimných kolies, aj na tie vám všetky štyri značky poskytnú zľavu vo výške 10 %. Kupóny sú dostupné zdarma na vyžiadanie v sieti autorizovaných predajcov značiek. Prehľadný zoznam zľavových kupónov a všetky informácie nájdete aj na webstránke značiek.

Mimochodom, v prípade, že potrebujete zabezpečiť opravu vášho vozidla alebo kúpu originálnych náhradných dielov už v januári, sieť servisných partnerov je pre zákazníkov otvorená počas pandémie koronavírusu, a teda aj počas tzv. lockdownu, keďže servisy majú výnimku zo zákazu predaja počas tohto obdobia.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 4.2 / 5. Počet hodnotení 6

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokRenault nezabúda: Legendárna retro „päťka“ sa vracia
Nasledujúci článokPRVÁ JAZDA Dacia Sandero 1,0 TCe – hodnotnejší dizajn ale aj technológie