Domov Recenzie TEST Ford Ranger XLT – pracant do terénu s pocitom pohodlia

TEST Ford Ranger XLT – pracant do terénu s pocitom pohodlia

Zadná časť vozidla taktiež prináša na sklopných dverách nakladacieho priestoru veľký nápis Ranger. Nad ťažným zariadením sa nachádza taktiež nástupná plocha. Tá bude užitočná v prípade, že by ste sa rozhodli vstúpiť na obrovskú korbu Rangera. Nami testovaný model bol vybavený ochranným rámom za kabínou. Zadné svetla sú umiestnené vertikálne a sú vsadené viac do zadného blatníka. Testované vozidlo bolo vybavené pneumatikami s poriadnou porciou gumy. Práve preto dokáže spolu s ostatnými systémami Ranger skvele zvládať rôzne typy terénu.

Ranger je kráľom v priestrannosti

Ranger jednoducho disponuje skvelým vnútorným priestorom. Posádka sa nemá dôvod sťažovať na nedostatok miesta vo vnútri. A to môžeme povedať o ktoromkoľvek sedadle. V prípade vodiča síce v tejto výbave nebudete obklopený prémiovými materiálmi, ale to od takéhoto auta ani nemôžete čakať. Volant je veľmi dobre uchopiteľný a má ideálnu hrúbku. Celkovo interiér z pohľadu vodiča pôsobí veľmi ergonomicky. Jeho priestorové rozloženie je ideálne a budete v ňom mať pocit, že viete presne kde sa čo nachádza. Inak je prístrojová doska členená vertikálne s veľkými výduchmi príplatkovej automaticky ovládanej klimatizácie.

Keďže Ranger nemá športové ambície, sedačky nedisponujú nejakým extrémnym vykrojením. Čo však pri nasadnutí do vozidla oceníte je ich komfort, vysoký posed a dobrá dĺžka sedáku. Tá by mala postačovať aj ľuďom vyššieho vzrastu. Sedadlo vodiča je možné nastaviť v 8 smeroch, sedadlo spolujazdca v 4 smeroch. Predné sedadlá si v rámci príplatkovej výbavy môžete objednať aj s vyhrievaním.

Do príplatkovej výbavy patrí aj systéme SYNC 3 s hlasovým ovládaním. S tým je spojený 8 palcový multimediálny displej s funkciou Android Auto aj Apple CarPlay. Klasici ocenia v tomto prípade aj CD prehrávač. Ak plánujete využívať prepravný priestor vozidla plnohodnotne, určite stojí za zváženie celé zakrytovanie nákladného priestoru.

 

Ford Ranger XLT
POKRAČOVANIE NA ĎALŠEJ STRANE

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 2

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

1
2
3
Predchádzajúci článokDokáže prekonať Audi RS6 najrýchlejšie Bugatti Veyron ?!
Nasledujúci článokPodľa štúdie nemajú plug-in hybridné autá žiadnu pridanú hodnotu