Domov Lifestyle Slovák predáva chatu, dostanete k nej Defender zadarmo!

Slovák predáva chatu, dostanete k nej Defender zadarmo!

Je len málo legendárnych vozidiel ktoré prežili dobu a vyrábajú sa dodnes, Defender je nepochybne jedným z nich. Slovák ho ponúka v inzeráte spolu s horskou chatou.

Defender uzrel svetlo sveta po prvý krát v roku 1983, aj keď vlastne pokračoval ako nástupca modelov Land Rover série I,II a III. Svojim spôsobom tak môžeme povedať, že je tu od roku 1948. Produkcia skončila v roku 2016 a o štyri roky neskôr svet privítala nová generácia Defendra, ktorá priniesla zásadnú zmenu. Pôvodných Defendrov je dnes ako šafránu a jeho cena na inzertných portáloch stúpa, nájsť pekný kúsok znamená malú výhru.

Pán František ho ponúka na portáli bazoš.sk, spolu s chatou. V inzeráte je uvedené že sa jedná o chalupu v Slovenskom Raji, v obci Stratená, na jedinečnom mieste. Rozloha obytného domu je 250 m2 a samotný pozemok má 650 m2 spolu s podkrovím. Jedná sa o drevenicu, chalupa je kompletne zariadená a vybavená. Nechýba ani garáž so spomínaným Defendrom či dokonca sauna.

Defender ktorý patrí k domu je vyrobený v roku 1999, má najazdených 350 000 kilometrov a pod kapotou je overená naftová 2,5 Td5. Jeho cena by mohla byť niekde na úrovni 12 000 €.

Ako majiteľ vo svojom inzeráte uvádza, dom sa prenajíma cez Airbnb s ročným príjmom viac ako 12 000 €, samotná cena ktorú majiteľ požaduje je 169 000 €. Pokiaľ sa na to pozrieme triezvym pohľadom, jedná sa o veľmi zaujímavú investičnú ponuku a to nie len do auta ale aj do nehnuteľnosti. Inzerát nájdete tu.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 3.6 / 5. Počet hodnotení 14

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJBazoš.sk
Predchádzajúci článokViete, čo sa stalo pred 75 rokmi vo Wolfsburg-u?
Nasledujúci článokViete o tom, že Opel využíval BMW motory?