Domov MOTO Indian Motorcycle predstavuje svoj nový, agresívny model Rogue

Indian Motorcycle predstavuje svoj nový, agresívny model Rogue

Indian Motorcycle je americká značka motocyklov, ktorá hneď na začiatku tohto roka rozšírila svoj modelový rad Scout o ďalší motocykel s označením Rogue.

Pozrime sa teda spolu na nový agresívny model od Indiana Motorcyckles – Scout Rogue. Model v sebe kombinuje ikonický design, ktorý je doplnený modernými prvkami. Scout Rogue, z ktorého výkon priam vyžaruje, si pýta viac plynu a je pripravený na všetko, čo mu príde do cesty.

Medzi tie najvýraznejšie zmeny oproti predchádzajúcim modelom série Scout patrí štvrť kapotáž, riadidlá, mini ape-hanger, športového sedlo, “temné” blatníky, ventilové veká aj 19 palcové predné koleso. Taktiež ma skrátené zadné pruženie.

Indian do Scout Rogue vložil osvedčený vidlicový dvojválec s objemom 1133 centimetrov kubických a výkonom 94 koní (70Kilowatov). Taktiež bude možnosť si ho zadovážiť aj v špecifikácii pre vodičské oprávnenia A2 s obmedzením výkonom 35 kilowatov.

Aaron Jax viceprezident Indian Motorcycle povedal „Mnoho motorkárov má s jazdou spojený pocit drsného muža – odvážne vyjadrenie slobody a individuality, ktoré spája jazdcov – a Scout Rogue to prináša ako na dlani. Je to pocit, ktorý je možný zažiť iba na motorke, a ktorý vytvára úplne jedinečnú úroveň priateľstva a komunity. O tom je Scout Rogue.” Nebol by to Indian pokiaľ by k svojim modelom neponúkal aj možnosť individualizácie motocykla.

Nový model bude k dispozícií v troch základných balíkoch s názvami Performance, Štýl a informácie a ako posledný je balík Comfort.

Výbavy

Performence

V balíku Performence sa jedná o zmenu odpruženia s väčším zdvihom odpruženia zadných tlmičov Piggyback a možnosťou nastavenia kompresie a odskoku útlmu.

Štýl a informácie

Extra osobitý štýl a viac informácií o výkone môžu jazdci získať vďaka prídavnému otáčkomeru s kontrolkou riadenia. Prídavný otáčkomer s kontrolkou riadenia, ktorý sa montuje vedľa štandardných prístrojov, dáva jazdcovi prehlaď o otáčkach motoru a vylepšuje športový štýl motocyklu. LED kontrolka upozorňuje na odporúčané otáčky k radeniu.

Comfort

Do Comfortu spadá sedlo s názvom Syndicate 2-up a nízka opierka spolujazdca z rady Syndicate, ktorá mu zvýši pohodlie. Pre cestovateľov zase je k dispozícii aj brašna či držiak batožiny Solo a vodotesná brašna Solo Rack Bag.

Navyše je teraz v ponuke štvrťkapotáž a športové jednomiestne sedlo Scout Rogue, ktoré je možné použiť tiež ako príslušenstvo k modelom Scout a Scout Bobber. Štvrťkapotáž Indian Motorcycle dodáva osobitý štýl a zvyšuje atraktivitu prednej časti motocyklu. Kapotáž obopína predný svetlomet a vytvára klasický a zároveň športový vzhľad. Je ju možné farebne zladiť s modelmi Scout Rogue, modely Scout 2015–2022 a modelmi Scout Bobber 2018–2022.

Športové jednomiestne sedlo Indian Motorcycle Syndicate poskytuje pohodlie pri dlhej jazde. Zdvihnutý zadný okraj vytvára pohodlnú opierku, ktorá jazdca podrží na mieste pri prudkej akcelerácii. Vnútorné polstrovanie sa vyznačuje ideálnou kombináciou komfortu a pevnosti a čierny vinylový poťah imitujúci kožu dlhodobo odolá každému počasiu. K dispozícii je ako príslušenstvo pro modely Scout Bobber 2018-2022

Cena začína na 15 590€ a zatiaľ je v ponuke v troch farbách, Sagebrush Smoke, Black Smoke Midnight a Stealth Gray. Už teraz sa teším ako vám prinesiem plnohodnotný test na tento kúsok.

Kolesami nadol priatelia.

Indian Scout Rogue (4K)

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokNajkratšia doba nabíjania!Porsche Taycan si pripisuje rekord do Guinnessovej knihy rekordov.
Nasledujúci článokAutomobilka pred premiérou, ukázala ako bude vyzerať nový Lexus RZ 450e