Domov News Octavia štvrtej generácie sa blíži!

Octavia štvrtej generácie sa blíži!

Octavia súčasnej tretej generácie sa na našich cestách pohybuje od roku 2013 a stala sa veľmi obľúbeným modelom mladoboleslavskej značky. Odvtedy jej predstavenia prešla dlhá doba a pomaly je už čas na ďalšiu generáciu. Tá súčasná prešla výrazným exteriérovým faceliftom, ktorý spôsobil veľký rozruch medzi verejnosťou, a to svojimi prednými svetlami, ktoré rozdelili na dve časti.

Prednedávnom sa na internetových serveroch objavili špionážne fotky z testov novej Octavie v Rakúsku. Lenže na fotkách sme mohli vidieť Octaviu tretej generácie vo verzii kombi len so zväčšením rázvorom. To preto, lebo Škoda používa na testovanie karosériu súčasnej Octavie. Podľa informácií by mala byť štvrtá generácia väčšia oproti tej súčasnej vďaka platforme MQB. A ako poznáme vozidlá značky Škoda, znovu bude rekordérom vo veľkosti objemu kufra.

Nová generácia Octavie tak príde až v roku 2020, takmer osem rokov po premiére tretej generácie.

Teraz sa ale môžeme spoločne pozrieť na prácu šikovných grafikov, ktorí použili za základ väčší Superb, a načrtli tak možnú podobu novej Octavie.

Na prednej strane sú použité úzke LED svetlomety, ktoré zapadajú do mriežky chladiča, a tak sa vracajú naspäť k jednodielnym svetlometom bez rozdelenia. Vzadu si môžeme všimnúť taktiež úzke svetlomety Full LED svetlomety, ktoré prišli o svoje pre Škodovku typické C.

Nezostáva nám však nič iné, ako čakať, s čím nás Škoda prekvapí s príchodom novej generácie Octavie.

 

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokNové Volvo S60, koniec dieselu!
Nasledujúci článokBack in time: BMW Isetta – automobil, ktorý prišiel v správny čas.