Domov News Záverečný víkend TCR Europe a Maťo Homola bude pri tom!

Záverečný víkend TCR Europe a Maťo Homola bude pri tom!

Už tento víkend patrí veľkému finále najprestížnejšieho európskeho seriálu pretekov cestovných automobilov, TCR Europe. Dejiskom siedmeho podujatia sezóny je legendárna trať v talianskej Monze.

Maťo Homola má pred týmto víkendom stále veľkú motiváciu na čo najlepšie umiestnenie. „Žiaľ, prvé miesto v šampionáte to nebude, ale z mojej súčasnej pozície stále môžem dosiahnuť na pódium!“, hovorí pred víkendom jeden z najlepších slovenských pretekárov súčasnosti.

Monza je okruh, z ktorého dýcha história na každom kroku, jej začiatky sa datujú až do obdobia po prvej svetovej vojne. „Je to krásna, nesmierne rýchla trať, na ktorú mám perfektné spomienky a veľmi sa tam teším! V minulosti som tu dosiahol dobré výsledky a spravím všetko pre to, aby sa história opakovala,“ dodáva Maťo Homola.

Pretekársky formát víkendu je už štandardný – v piatok sa pôjdu dva voľné tréningy a v sobotu bude na programe kvalifikácia a prvé preteky. Druhé budú štartovať v nedeľu. Tie prvé si môžete pozrieť online na webovej stránke RTVS so slovenským komentárom, druhé už zachytíte naživo v nedeľu na obrazovkách televíznej Dvojky a Sport 2. Tie najdôležitejšie udalosti a pretekársky život môžete sledovať tiež na Maťových sociálnych sieťach – Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Program pretekov: 
Sobota, 12.10.2019
10:45 – 11:20             Qualifying 1 a 2 
16:45 – 17:15             Race 1 (23 min + 1 kolo) naživo www.rtvs.sk

Nedeľa, 13.10.2019
11:35 – 12:05             Race 2 (23 min + 1 kolo) naživo Dvojka RTVS

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokVolkswagen plánuje zmenu hierarchie svojich značiek. Doplatí na to Škoda?
Nasledujúci článokTest Škoda Scala 1,0 TSI, príjemne prekvapila aj s menším objemom!