Domov News Hyundai Tucson N Line potvrdili, budú aj silnejšie motory?

Hyundai Tucson N Line potvrdili, budú aj silnejšie motory?

Hyundai sa z nenápadného výrobcu áut prebojoval u nás v Európe behom desaťročia na veľmi úspešnú automobilku, o ktorú je čoraz väčší záujem. Pomohlo tomu určite aj uvedenie prvého športového modelu i30 N. Neskôr pribudli verzie s paketmi N Line. Hyundai Tucson N Line nebude výnimkou, veď zákazníci dnes chcú viac športový „look“ ako jazdné vlastnosti.

Hyundai po príchode modelu i30 N prakticky pobláznil mladú generáciu petrolheadov. Jednoducho lacný a dostupný hothatch od celkovo neznámej automobilky na poli rýchlych áut zrazu nebol prepadák, ale smelý konkurent etablovaným konkurentom.

 

Hyundai chytil úspešnú vlnu „za pačesy“ a začal ponúkať aj paket N Line. Postupne sa k tomu pridali aj iné modely, ako napríklad najnovší Hyundai Tucson N Line. Ten samotný (Tucson) je mimoriadne nadaným autom a skutočne smelým konkurentom etablovaných značiek, paket N Line mu na úspechu len pomôže.

 

Samotný predný nárazník je už na sériovej verzii Tucsonu veľmi športovo orientovaný, dá sa povedať až „agresívny“. Odlišný N Line tak pridáva len mierne decentné úpravy, napríklad výduchy za prednými kolesami v blatníkoch alebo odlišné a vskutku veľké disky kolies. Hyundai neprezradil veľkosť, určite to však nebude nič pod 20 palcov.

Aké motory?

Ponuka motorov bude kopírovať bežnú ponuku z tej vrchnej časti. Teda tu budeme mať benzínovú 1,6 TGDI s 180 k a mild-hybridným systémom alebo 1,6 CRDI s 136 k. V tomto prípade už nebude až také jednoznačné, že pôjde o „silný“ motor. N Line paket je podobne ako M paket či RS Line o dizajne a nie o výkone. A ak Hyundai ponúkne N Line aj k najvýkonnejšiemu hybridu s 230 k, tu už budeme môcť hovoriť o adekvátnom výkone a dynamických parametroch. Zatiaľ čo Tucson si už u nás môžete kúpiť, už je v predaji, paket N Line si budete môcť objednať až od jari 2021. Dovtedy sa teda zatiaľ môžete popozerať na zverejnených fotografiách, ako bude novinka vyzerať. Cena tiež ešte nebola zverejnená.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokOctavia prvej generácie sa vyrábala až do roku 2010, príbeh nezničiteľnej ikony!
Nasledujúci článokFord chystá dostupný elektromobil, predbehne Teslu!?