Bude revitalizovaná verzia BMW X7 hrať na city výstredným vzhľadom a ešte originálnejšou prednou časťou?

BMW X7 je na trhu pomerne novou známou. Bola predstavená na konci roku 2018, ale v polovici svojej kariéry by mala podľa správnosti prejsť omladzovacou kúrou. Teda, nie že by to potrebovala. Takýto proces prichádza spravidla v štvorročných intervaloch, no teraz už môžeme dúmať nad tým, ako bude európsko-americké SUV vyzerať.

Odváži sa nasledujúce BMW X7 vyzerať takto?
Zdroj: kolesa.ru

Majte na pamäti, že táto budúca upravená X7 si mohla trúfnuť na novú a obzvlášť odvážnu prednú časť hlavne preto, že sa jedná o vizualizáciu. Vychádza z maskovaných vývojových prototypov, ktoré boli pristihnuté na Nemeckých cestách pri testovaní. Tie naznačujú, že predná optika X7 by sa mala radikálne zmeniť.

Existujú teda dve možnosti – buď je táto svetelná technológia umiestnená odlišne od reálneho produktu. Prečo by to BMW robilo? Možno preto, aby si jeho fanúšikovia a kritici neboli nikdy istý, ako ďaleko dokáže tento mastodont zájsť. V praxi by to znamenalo, že výsledný model by si v konečnom dôsledku udržal veľa častí a svetlometov s tými, ktoré má súčasná generácia X7.

Odváži sa nasledujúce BMW X7 vyzerať takto?
Zdroj: kolesa.ru

Druhá verzia, a tá sa mi teda pozdáva viac, je, že prepracovaná X7 predstaví v novej ére svojho životného cyklu výrazne vyvinutú prednú časť s veľmi odlišným vzhľadom. To by možno lichotilo konečne aj odborníkom na megalomanské ľadvinky a celkový vizuál, ktorý pravdupovediac nesadol úplne každému.

Odváži sa nasledujúce BMW X7 vyzerať takto?
Zdroj: kolesa.ru

Rusi z Kolesa.ru si toto budúce BMW X7 vizuálne predstavujú v druhej verzii, a teda s premeneným vzhľadom. Toto veľké nemecké SUV by prišlo teda s novou prednou optikou, ktorú by sme mohli prirovnať k modelom ako je Citroen Space Tourer alebo Hyundai Kona. To znamená síce menej výrazných svetlometov, ale za to originálnejší dizajn s malými tenkými horizontálnymi diódami. Podľa mňa je toto veľmi dobrý pohľad na potenciálnu budúcnosť prémiového SUV od BMW. Čo si o tom myslíte vy, páčila by sa vám viac táto transformovaná verzia?

POV TEST BMW M440i, najkrajší bavorák súčasnosti?

 

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJkolesa.ru
Predchádzajúci článokJe tu ďalšia Toyota Mirai, čo prináša pohon budúcnosti?
Nasledujúci článokSeat Tarraco e-Hybrid sa do predaja dostane už rok po ukázaní