Domov News Poznáme slovenské ceny novej Dacia Jogger. Naozaj sa oplatí?

Poznáme slovenské ceny novej Dacia Jogger. Naozaj sa oplatí?

V Septembri tohto roku bola predstavená nová Dacia Jogger. Neubehla až taká dlhá doba a táto rumunská automobilka nám prináša slovenské ceny ich najpraktickejšieho modelu. 

Začiatkom Septembra Dacia predstavil svoj nový model Jogger, ktorý ľudí rozhodne zaujal. Automobilka ľudí láka na veľmi priaznivé ceny svojich modelov. Čo sa modelu Jogger týka, až teraz, pár mesiacov po predstavení spoznávame slovenské ceny. Na výber máte z viacero stupňov výbavy a dokonca si môžete vybrať medzi päť alebo sedem miestnou verziou. Sú ceny nového modelu naozaj také priaznivé ako automobilka udáva?

Dacia Jogger
Základ ponuky.

Najnižším stupeň výbavy nesie názov Essential. Tak ako aj pri iných stupňoch výbavy, aj tu si môžete vybrať buď benzínový motor TCe 110, ktorému asistuje 6-stupňová manuálna prevodovka, alebo dvojpalivový motor, ktorý kombinuje benzín s LPG. Tento motor nesie označenie TCe 100 LPG a zákazníkom ponúka dojazd až 1000 kilometrov. Dacia Jogger vo výbave Essential s týmto dvojpalivovým motorom vás vyjde na 13 550 eur za 5 miestnu verziu a 14 250 eur v prípade ak zvolíte 7 miestnu verziu. V tejto základnej výbave dostanete v štandarde 6 airbagov, aktívny systém núdzového brzdenia, asistenta rozjazdu do kopca ale aj LED denné a stretávacie predné svetlá.

Dacia Jogger
Zlatá stredná cesta. 

Uprostred ponuky výbav pre model Jogger sa nachádza stupeň výbavy s označením Comfort. Za ten si oproti výbave Essential priplatíte 1800 eur. Oproti nižšiemu balíku výbavy však navyše dostanete elektricky ovládané všetky štyri okná, elektricky ovládané a vyhrievané spätné zrkadlá, dažďový senzor, tempomat alebo volant potiahnutý umelou kožou. Samozrejme tento zoznam prvkov výbavy, ktoré dostanete v strednej výbave oproti tej základnej pokračuje ďalej.

Dacia Jogger
Vrchol ponuky.

Najvyššou možnou výbavou v novej Dacií Jogger je výbava Extreme. Tá je oproti výbave Comfort drahšia ešte o 850 eur. V tejto výbave dostanete automatickú klimatizáciu, Hands-free kartu pre bez kľúčový vstup a štartovanie, sklopné stolíky na operadlách predných sedadiel v druhej rade ale aj pár štýlových vymožeností akými sú napríklad anténa v tvare žraločej plutvy alebo spodnú časť predného nárazníku lakovaného v sivej farbe Megalithe. Za príplatok 400 eur si môžete zvoliť ešte balík Technológia extreme, ktorý vášmu autu pridá ešte zopár bezpečnostných funkcií. Napríklad elektronickú parkovaciu brzdu, systém sledovania mŕtveho uhla alebo predné parkovacie senzory. Nová Dacia Jogger je v predaji od dnes, 2. Decembra. Automobilka prvé kusy doručené svojim zákazníkom očakáva na prelome marca a apríla 2022.

 

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJTS
Predchádzajúci článokBratislava vysúťažila 40 vodíkových autobusov, dodané by mohli byť v roku…
Nasledujúci článokNadupané Subaru Levorg a WRX STI, u nás ho však nečakajte, teda aspoň zatiaľ