Kompaktná trieda sa rozrastá a Volkswagen konečne predstavil ceny dlho ospevovaného modelu T-Roc.

Len pre pripomenutie. T-Roc je všestranný automobil s pohonom predných alebo všetkých kolies. Spája tak vlastnosti SUV a kompaktného automobilu. T-Roc je prvým SUV od Volkswagenu, ktorý sa dá objednať v dvojfarebnom vyhotovení so strechou kabíny (vrátane predných stĺpikov a krytov vonkajších spätných zrkadiel) nalakovanou v kontrastnej farbe. Mimo to je aj inovatívne digitalizovaný systémom Active Info Display a najmodernejšiemu infotainmentu. Už v štandarde nájdeme systémy ako Front Assist a Lane Assist.

T-Roc ponúkne na výber z týchto motorov:
1.0 TSI115 koní (85 kW) – 6 st. manuálna prevodovka (benzín, základ)
1.5 TSI150 koní (110 kW) – 6 st. manuálna prevodovka (benzín)
2.0 TSI190 koní (140 kW) – 7 st. automatická prevodovka DSG + 4Motion (benzín)
2.0 TDI150 koní (110 kW) – 7 st. automatická prevodovka DSG + 4Motion (nafta)

Od Apríla 2018 sa ponuka rozšíri o motor 1.6 TDI115 koní (85kW) a o kombináciu motora 2.0 TDI s pohonom predných kolies s manuálnou prevodovkou alebo DSG.

Auto sa vyrába v 3 verziách vybavenia a to Základná, Style a Sport. Čo umožní zákazníkom maximálnu individualizáciu vozidla presne podľa svojich predstáv. Pri výbave T-Roc Style má zákazník možnosť si vybrať z dvojfarebného lakovania, dekoračných obkladov v interiéri v štyroch voliteľných farbách, sedadlá alebo 16″ disky z ľahkej zliatiny. V prípade výbavy T-Roc Sport má vozidlo rozličné športové prvky ako športové sedadlá, 17″ disky z ľahkej zliatiny alebo predné LED reflektory.

Základný model poháňaný benzínovým motorom 1.0 TSI má cenu 16 840 € s DPH. Od dnešného dňa je tak model T-Roc k videniu aj u každého predajcu značky Volkswagen.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJFoto
Predchádzajúci článokMcLaren P15 Senna – Lebo P1 nebola dostatočne HARDCORE!
Nasledujúci článokHennessey Chevrolet Corvette ZR1 – keď vám je sériový výkon málo.