Domov News Wau…Tieto modely Kia s jednotlivými úpravami sú ešte viac sexi, než doteraz

Wau…Tieto modely Kia s jednotlivými úpravami sú ešte viac sexi, než doteraz

Názov spoločnosti Giacuzzo vám nič nehovorí? Nevadí. Už bude. Ide o nemeckého úpravcu, ktorý sa do značnej miery angažuje prevažne do kórejskej automobilky Kia.

Ich prvopočiatočným upraveným vozidlom bolo štýlové GT, Kia Stinger. Auto bolo postavené na 20“ kolesách značky Barracuda. Nemecký úpravca dodal niekoľko exteriérových doplnkov, no všetky boli vkusné a nijak nekričali do sveta. Jednotlivé diely ste si mohli objednať po vlastnej osi – či už zadný difúzor, nárazníky a decentné krídlo na kufor. Dokopy táto úprava vyšla na necelých 1.300 eur. V ponuke ste však mohli mať auto znížené, výraznejší motorový prejav od výfuku a adaptívne tlmiče. Pod kapotou Stingra sa nachádza 3,3 litrový šesťvalec s maximálnym výkonom 269 kW.

Giacuzzo sa tak dokázala odlíšiť od väčšiny renomovaných európskych úpravcovských spoločností, ktoré sa zameriavajú prevažne na BMW, Mercedes a celý VW koncern. Práve na tomto si firma zakladá a vie, že východné krajiny dokážu ponúknuť pekné modely určené na ďalšie upravovanie. Kia aktuálne ponúka jedny z najatraktívnejších áut v danej kategórií a úpravca si to uvedomuje. Pozrite si jednotlivé doplnky, ktoré sa pohybujú rádovo v stovkách eur a nie sú vôbec na zahodenie!

Azda najkrajší model, Kia ProCeed GT má v ponuke hneď niekoľko variant diskov kolies spolu s karosárskymi dielmi ako predný splitter, prahy, prípadne zadný difúzor. Ten naozaj stojí za zmienky a pokiaľ vám ten pôvodný nie je proti chuti, môžete zvoliť jeden z troch ponúkaných od 319 €. K dispozícií máte aj nový vzduchový filter, nastaviteľný podvozok, či hlučnejšie výfukové potrubie, ak nestačí to, od série.

Okrem toho, že Kia EV6 sa stalo európskym autom roka, do ponuky úprav spoločnosti Giacuzzo prišiel aj tento model. V schvaľovacom (homologizačnom procese) je aktuálne zadné krídlo, ktoré už nájdete v ponuke. Nenájdete však úpravy motoru, či podvozku, no je celkom príjemné, že aj na elektrické vozidlá niekto myslí.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 7

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJgiacuzzo.com
Predchádzajúci článokŠkrípanie bŕzd, vibrovanie či vŕzganie? Toto sú najčastejšie príčiny
Nasledujúci článokMercedes EQE: zmenšené EQS pozná svoju slovenskú cenu