BMW nás doslova pred chvíľou lákalo na nové BMW radu 3. Ako inak, znovu to nevyšlo a na povrch sa dostali fotky, ako bude novinka vyzerať. No pre čínsky trh.

Nebolo by „oficiálneho“ predstavenia, keby BMW neunikli prvotné fotky modernizovaného BMW radu 3 bez maskovania. Aby sme však len nekrivdili, pri BMW radu i7 si dali už na druhý krát pozor a zabezpečili si rúško tajomstva lepšie. Za odhalenie, ako bude BMW radu 3 vyzerať môžeme poďakovať čínskemu Ministerstvu pre priemysel a IT, ktoré sa v posledných rokoch radí medzi TOP informátorov. O svetových prichádzajúcich novinkách vedia omnoho skôr, než ostatní.

V uniknutých fotografiách je možnosť vidieť BMW radu 3 v celej svojej kráse pre európsky trh, no taktiež aj jeho predĺženú verziu určenú pre trh čínsky. Čo by ste povedali na to, keby na náš trh došla predĺžená verzia s dodatkom Li?

Okrem klasických spaľovacích ústrojenstiev sa BMW radu 3 v Číne predáva aj ako čistý elektromobil. Prichádzajúca novinka pokračuje v trende s prepracovanými svetlometmi s novým svetelným podpisom a maska ako taká je taktiež o niečo hmatateľnejšia, príjemnejšia.

Stále elektrifikácia?

Prepracovanejšia je však kompletne celá predná časť vozidla s bočnými náduchmi pripomínajúce písmeno L. Do týchto priestorov sa naskladali aktuálne hmlovky. Bočná silueta sa nám moc nezmenila, takže ostávame pri rovnakej koncepcii (našťastie). Tešiť sa však budeme môcť na novú škálu farieb a diskov. Zadná časť zaujme o niečo väčším difúzorom a dvojicou koncoviek výfukov.

Všetky nafotené kusy však disponujú fabrickým M packetom. Základnejšie verzie tak zrejme budú vyzerať inak. Ďalším prípadom však budú vozidlá, ktoré budú disponovať príplatkovým príslušenstvom z dielne M Performance Parts. Interiér dostal taktiež obnovu či už palubovky ale aj infotainmentu, ktorý využíva najnovšiu verziu BMW OS 8. Dočkáme sa tak nových funkcii aj v BMW radu 3?

Motorická ponuka pre čínsky trh okrem i3 má podobu: 320i s výkonom 115 kW, 325i s výkonom 135 kW a 330i s výkonom 180 kW. Pre náš trh však zatiaľ motorizácie neboli zverejnené, očakáva sa, že v ponuke budú benzínové aj dieselové motory s jemným líznutím elektrifikácie. Oficiálne predstavenie pre náš trh sa očakáva v nadchádzajúcich mesiacoch.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 3 / 5. Počet hodnotení 2

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJbmwblog.com
Predchádzajúci článokTEST Honda CB500X – všestranná motorka za prijateľné peniaze
Nasledujúci článokVodiči pozor, pripravte si pevné nervy. Cez víkend sa opäť začína rekonštrukcia mosta v Lamači