Domov News Medzi Bratislavou a Sencom otvorili druhú diaľničnú reštauráciu McDonald’s

Medzi Bratislavou a Sencom otvorili druhú diaľničnú reštauráciu McDonald’s

Na exite Triblavina v úseku diaľnice D1 medzi Bratislavou a Sencom stojí v poradí druhá diaľničná, samostatne stojaca reštaurácia McDonald’s.

Spoločnosť McDonald’s ako najväčší prevádzkovateľ reštaurácií na Slovensku najnovšie otvoril v poradí už tridsiatu deviatu reštauráciu. Po reštaurácii v Beladiciach ide o druhú prevádzku, ktorá sa nachádza pri rýchlostnej ceste či diaľnici.

Nová reštaurácia na mape Slovenska disponuje 145 miestami na sedenie. Posedenie na terase si môže vychutnať 52 zákazníkov. Pred prevádzkou je pre návštevníkov prichystaných celkovo 41 parkovacích miest a dve miesta pre autobusy. V exteriéri reštaurácie sa nachádza tiež vonkajšie detské ihrisko. McDonald’s otvorením ďalšej prevádzky vytvoril celkovo 90 nových pracovných miest.

Interiér novootvorenej reštaurácie je vyhotovený v modernom dizajne s názvom Geometry, ktorý sa vyznačuje zmesou geometrických ilustrácií či šedých betónových panelov. Vo vnútorných priestoroch je pre návštevníkov pripravených 10 samoobslužných objednávacích plôch, tzv. kioskov. So zabavením najmenších pomôžu digitálne hry pre deti. Nechýba ani kaviarenská časť McCafé.

Vedľa novej reštaurácie na exite Triblavina nebudú chýbať dve rýchlo nabíjacie stanice pre elektromobily. Pôjde v poradí o sedemnástu prevádzku McDonald’s na Slovensku s e-nabíjacími stanicami, ktoré prevádzkuje partnerská spoločnosť ZSE Energia, a. s.

Zodpovednosť za prevádzku reštaurácie preberá dlhoročný partner a franšízant Anton Novotný, ktorý na Slovensku vlastní a prevádzkuje už sedem reštaurácií.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 2

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokTEST Honda CB 500F – modernizovaný spoločník pre začiatočníkov
Nasledujúci článokTEST Citroën C5 Aircross Plug-In Hybrid – pojazdný gauč v modernom prevedení