Domov News Sendvič za 42 dolárov, šalát za mesačné nájomné. Na F1 v Miami...

Sendvič za 42 dolárov, šalát za mesačné nájomné. Na F1 v Miami bolo lepšie prísť najedený

Z ľudí si urobili dojné kravy. Oveľa viac ako vynikajúca stíhacia jazda Holanďana Maxa Verstappena rezonujú u fanúšikov F1 po víkendových pretekoch v Miami premrštené ceny jedla.

Nedeľňajšia Veľká cena Miami sľubovala zaujímavú zápletku. Úradujúci majster sveta Max Verstappen na Red Bulle po chybe Monačana Charlesa Leclerca v sobotňajšej kvalifikácii štartoval do hlavných pretekov len z 9. miesta. Hamilton dopadol ešte horšie, v kvalifikácii skončil trinásty. Z pole position vyštartoval Sergio Pérez, v prvých zákrutách si dokázal ustrážiť svoju líderskú pozíciu, no nedokázal využiť voľnú trať na to, aby si vybudoval voči svojmu tímovému kolegovi dostatočný náskok. Verstappen sa napokon dokázal prepracovať na prvé miesto a pripísal si na svoje konto tretie víťazstvo v prebiehajúcej sezóne.

Z nádejne vyzerajúcej zápletky tak bola celkom jasná záležitosť. Možno aj preto po víkende rezonujú na internete oveľa viac prehnané ceny jedla, o ktoré sa so zvyškom sveta podelili na sociálnych sieťach šokovaní fanúšikovia. Steakový sendvič, ktorý pripomína skôr rožok s kúskom šunky a kvapkami omáčky, stál 42 dolárov.

Krevety s horčicou a koktailovou omáčkou sa predávali za 500 dolárov, homáre za 450 dolárov, mix ovocia za 295 dolárov, parené buchty za 300 dolárov, nachos stáli 275 dolárov, kaviár 400 dolárov, zmrzlina 275 dolárov a šaláty za 370 dolárov.

Tyler Epp, prezident podujatia Miami Grand Prix, pre Miami New Times povedal: „Sme skutočne hrdí na to, že dodávame to najlepšie jedlo a nápoje z regiónu južnej Floridy a začleňujeme ich do tohto globálneho podujatia, vrátane 14 lokálnych malých reštaurácii.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 4 / 5. Počet hodnotení 4

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokPrekvapenie mesiaca: pôjde Hyundai N Vision 74 do výroby?
Nasledujúci článokČínsky trh ignoruje japonské elektromobily, ich predaj je žalostný