Domov News Range Rover ponúka novú službu SV Bespoke, čo prináša?

Range Rover ponúka novú službu SV Bespoke, čo prináša?

Range Rover službou SV Bespoke ponúkne klientom vyššiu úroveň personalizácie a rafinovanosti.

Táto služba je dostupná pre modely Autobiography a SV. Súbor vylepšení v rámci celej modelovej ponuky pomáha udržať status vozidiel Range Rover ako najžiadanejšieho luxusného SUV na svete. Geraldine Ingham, výkonná riaditeľka Range Rover, hovorí: „Range Rover je synonymom exkluzivity a luxusu. Teraz, s novo predstavenou službou SV Bespoke, pozývame našich najnáročnejších klientov, aby sa stali tvorcami svojho skutočne jedinečného vozidla – aby si vybrali povrchové úpravy podľa vlastného želania a dali sa viesť naším dizajnérskym tímom. Skombinovaním vylepšenej personalizácie s jedinečným zdokonalením a bezkonkurenčnými schopnosťami poskytuje Range Rover aj naďalej maximálny moderný luxus.

SV Bespoke

Spustenie služby SV Bespoke dostupnej pre modely Range Rover Autobiography a Range Rover SV predstavuje vrchol ponuky individuálnych úprav. Pre dosiahnutie dokonalej špecifikácie si klienti môžu upraviť svoj Range Rover v priestoroch SV Bespoke Commissioning Suite vo Veľkej Británii, navštíviť vybraných predajcov, alebo dokončiť objednávku online prostredníctvom virtuálnej služby.

SV Bespoke poskytuje prístup k širokej škále materiálov a povrchových úprav interiéru aj exteriéru. Klienti prechádzajú komplexným sedemkrokovým procesom tvorby, ktorý zohľadňuje farby, motívy, materiály, obklady a povrchové úpravy, prispôsobenia a personalizáciu. K dispozícii sú aj vybrané dizajnové kombinácie, ktoré vytvoril tím Range Rover Design.

V interiéri je k dispozícii až 391 farebných odtieňov materiálov, zatiaľ čo upravená paleta farieb SV Bespoke obsahuje viac ako 230 farieb v saténových a lesklých povrchoch. Medzi exkluzívne možnosti patrí služba lakovania SV Bespoke Match to Sample, ktorá dokáže replikovať akúkoľvek požiadavku na farbu exteriéru, čím poskytuje neobmedzený priestor pre individuálne úpravy.

SV Bespoke

Úroveň remeselného spracovania, ktorú dosahujú odborníci z SV Bespoke, dokazuje pozornosť venovaná detailom na kapote modelov Range Rover a nápisu na dverách batožinového priestoru, ktorý je dostupný vo viacerých možnostiach úprav z drahých kovov vrátane 24-karátového zlata.

Výber pohonných jednotiek

Pohonné jednotky pre modely Range Rover ponúkajú teraz ešte širší výber. Plug-in hybridné motory dostali nový elektromotor s výkonom 160 kW (218 k), ktorý v kombinácii s 3,0-litrovým šesťvalcovým benzínovým motorom Ingenium produkuje v modeloch P550e a P460e systémový výkon 404 kW (550 k) a 338 kW (460 k), čo predstavuje citeľný nárast oproti predchádzajúcim verziám s výkonmi 375 kW (510 k) a 323 kW (440 k).

Vylepšená technológia poskytuje lepšie zrýchlenie v elektrickom režime, čím sa skracuje čas potrebný na dosiahnutie rýchlosti 100 km/h v čisto elektrickom pohone o 5 sekúnd. Pri použití oboch zdrojov energie dokáže model P550e šprintovať z 0 na 100 km/h za 5,0 sekundy v porovnaní s časom 5,5 sekundy, ktorý dosahoval jeho predchodca.

Plug-in hybridné pohonné jednotky dopĺňajú v ponuke šesťvalcové mild-hybridné benzínové a naftové motory Ingenium. Na papieri poskytujú čisto elektrický dojazd do vzdialenosti 121 km, v reálnych podmienkach by to malo byť okolo 94 km.

SV Bespoke

Elektrický hybridný pohon je teraz prvýkrát k dispozícii aj pre model Range Rover SV s dlhým rázvorom. Na výber je tiež štvormiestne usporiadanie karosérie s dlhým rázvorom v spojení s voliteľnou súpravou prvkov výbavy SV Signature Suite a s úsporným hybridným pohonom, ktorý predstavuje vrchol luxusu značky Range Rover.

Motor V8 prvýkrát využíva mild-hybridnú technológiu Mild Hybrid Electric Vehicle (MHEV). Benzínový motor V8 MHEV s dvoma turbodúchadlami sa dostáva aj do modelu Range Rover SV. Vyznačuje sa výkonom zvýšeným na 452 kW (615 k) a krútiacim momentom 750 Nm, takže poskytuje plynulý a výrazný výkon.

Nové technológie

Luxusný interiér modelu Range Rover prináša v podobe najnovšej generácie infotainmentu Pivi Pro bezproblémovú konektivitu. Poskytuje ostré zobrazenie a intuitívne rozhranie, ktoré posádke umožňuje ovládať kľúčové funkcie vozidla prostredníctvom 13,1-palcovej obrazovky. Nové posuvné plochy s ľahko použiteľnými posuvnými ovládačmi pre ovládanie hlasitosti a klimatizácie poskytujú okamžitú obsluhu kľúčových funkcií bez ohľadu na zobrazenú obrazovku menu, pričom podľa výrobcu až približne 80 % úloh možno vykonať dvoma ťuknutiami na domovskú obrazovku.

Integrované systémy hlasového ovládania Amazon Alexa AI a hlasových pokynov Land Rover pomáhajú vodičom neustále sledovať cestu a zároveň bezpečne zadávať potrebné pokyny. Pokročilá aktualizácia softvéru Software Over The Air zaisťuje, že Range Rover vždy využíva aktuálny a najnovší softvér, vďaka čomu sa vozidlo a jeho funkcie časom zlepšujú.

SV Bespoke

Nová technológia Country Road Assist použitá prvýkrát v modeli Range Rover slúži na zníženie námahy vodiča pri používaní adaptívneho tempomatu. Inteligentný systém využíva navigačné údaje na automatické prispôsobenie nastavenej rýchlosti, pričom zohľadňuje zákruty na ceste a zmeny rýchlostného limitu a podľa toho zrýchľuje alebo spomaľuje vozidlo. Výkonná technológia elektrickej regulácie nakláňania Dynamic Response Pro eliminuje pohyby karosérie pri prejazde zákrutami pre uvoľnenejšiu a príjemnejšiu jazdu. Využíva na to ovládače schopné vyvinúť na každú nápravu krútiaci moment až 1 400 Nm.

Schopnosti modelu Range Rover v každom teréne zlepšuje zavedenie adaptívneho terénneho tempomatu Adaptive Off-Road Cruise Control. Funkcia pokročilého systému Terrain Response 2 pomáha vodičom orientovať sa v komplikovanom teréne tým, že udržiava stabilitu jazdy v závislosti od podmienok na ceste pod kolesami. Vodič si môže vybrať jedno zo štyroch nastavení komfortu a systém podľa toho inteligentne prispôsobuje rýchlosť vozidla.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokBrabus Mercedes-AMG EQS 53 je ešte luxusnejšia obývačka na baterky
Nasledujúci článokNDS: nové druhy oplotenia znížili počet stretov so zverou o 50 %