Domov News Je tu nové Tivoli, ale pod inou značkou

Je tu nové Tivoli, ale pod inou značkou

V Južnej Kórei sa objavuje veľká aktualizácia pre malé SUV, predtým známe ako SsangYong Tivoli.

Spoločnosť KG Mobility (predtým známa ako SsangYong) predstavila model KG Mobility Tivoli, ktorý komplexne pretvára malé SUV juhokórejskej značky. Predĺžením životného cyklu súčasnej generácie, ktorá vznikla v roku 2015 ako SsangYong Tivoli, prináša KG Mobility Tivoli svieži nový vzhľad vrátane prepracovanej prednej časti. Aktuálne prichádza menšia mriežka chladiča s nápisom „TIVOLI“ posunutým vpravo, plus nový predný nárazník s veľkou prednou mriežkou v tvare šesťuholníka, ktorá je obklopená kovovým povrchom.

Kozmetické zmeny

Predné svetlá zostávajú nezmenené, no nové sú trojité hmlové svetlá. Medzi ďalšie zmeny patria nové prahové lišty, nový zadný nárazník a nová sada 18-palcových zliatinových kolies. Ako sa dalo očakávať, všetky odznaky SsangYong zmizli a nahradil ich nový emblém KG Mobility na zadných dverách batožinového priestoru.

Tivoli

Interiér takmer bez zmien

Interiér nového Tivoli sa oproti starej verzii do značnej miery nezmenil. Vo vnútri Tivoli je veľký 10,25-palcový informačno-zábavný systém a 9,0-palcový digitálny prístrojový panel, no teraz sú tu aj dotykové ovládače klimatizácie, nové kožou čalúnené sedadlá a množstvo nových prvkov výbavy. Sedadlá môžu byť teraz potiahnuté novou kožou a zákazníci si budú môcť vybrať aj ozdobné prvky v rôznych farbách: oranžovej, čiernej alebo dvojfarebnej sivej.

To isté aj pre väčšieho brata

Dlhší sedemmiestny KG Mobility XLV ťaží z rovnakých vylepšení. Pod kapotou je na výber 93 kW 1,6-litrový atmosférický benzínový štvorvalec a 120 kW 1,5-litrový preplňovaný štvorvalec. Obe verzie sa kombinujú so šesťstupňovým automatom a ponúkajú pohon predných alebo všetkých kolies. Základná cena je na juhokórejskom trhu v prepočte 12 800 eur.

Tivoli

Veľké zmeny pre automobilku

Od svojho prvého predstavenia sa modelu Tivoli celosvetovo predalo 290 000 kusov. Len minulý mesiac KG Mobility zverejnila obrázky svojho druhého faceliftu SsangYong Musso a Rexton a oznámila, že obe dorazia v poslednom štvrťroku tohto roka. Uviedla tiež, že čoskoro zverejní vyhlásenie, ktoré objasní potenciálne aktivity KG Mobility Down Under.

Tivoli

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokPri jazere Como sa ukázal čínsky superšport drahší ako Veyron
Nasledujúci článokNový Peugeot 3008 odhaľuje interiér, zbaví sa malého volantu?