Domov Poradňa Vaše auto vám môže zarobiť! Vyskúšali sme novú aplikáciu HoppyGo, ako funguje?

Vaše auto vám môže zarobiť! Vyskúšali sme novú aplikáciu HoppyGo, ako funguje?

Zvykli ste si na Uber alebo iné aplikácie na princípe zdieľanej ekonomiky? Nevyužívate vaše auto pravidelne a často len tak stojí? Čo tak ho nechať prenajať? Vďaka aplikácii HoppyGo si dokážete zarobiť peniaze navyše.

Technológiám patrí svet ktorý sa nám mení pred očami. Nové aplikácie na princípe zdieľanej ekonomiky nám otvorili braný k novým možnostiam nie len využívania služieb, ale aj možnosti vytvoriť si pasívny príjem.

Inovačné centrum Škoda Digilab vytvorilo aplikáciu s názvom HoppyGo, ktorá dorazila už aj na Slovensko. V zásade sa jedná o službu ktorá vám umožní prenajať vaše vozidlo, komukoľvek kto oň má záujem a zároveň splní podmienky registrácie. HoppyGo môžeme pokojne označiť aj ako technologickú platformu, ktorá je pripravená sa vyvíjať, podľa potrieb užívateľov.

Vyskúšali sme to!

Takáto aplikácia má pre vás veľký zmysel najmä pokiaľ vaše auto viac stojí ako jazdí. Jednoducho ho viete dať do prenájmu aj počas toho ako odletíte na dovolenku. A pritom sa o nič nemusíte báť, všetko je poistené a jednotlivý užívatelia sú podrobne preverený. Náš proces registrácie sme zhrnuli do krátkeho videa, kde sa dozviete všetko potrebné o procese registrácie.

Ako zarobiť s vašim autom? Vyskúšali sme aplikáciu HoppyGo - Startstop.sk

Zaregistrovať môžete akékoľvek vozidlo ktoré nie je staršie ako 15 rokov a nemá najazdených viac ako 300 000 kilometrov. V prípade záujmu, je možné udeliť aj výnimku v špecifických prípadoch. Ako napríklad registrácia jedinečného historického vozidla napríklad pre svadobné sprievody a podobne.

V prvom kroku je potrebné zaregistrovať seba ako osobu, zadávate všetky osobné údaje vrátane občianskeho a vodičského preukazu. Všetky údaje sú v bezpečí rovnako ako v prípade mobilných aplikácií vašich bánk.

Následne prebieha proces overenia vašej osoby a neskôr môžete pridať aj samotné vozidlo. To je potrebné odfotografovať z viacerých uhlov tak, aby bolo čo možno najkrajšie. Pretože ako isto viete, výzor predáva a vy predsa chcete aby vaše auto bolo žiadané!

Nebojte sa, vaše auto bude poistené, nič tak neriskujete!

Po overení vášho vozidla, nastavíte kalendár dostupnosti a samotný cenník. Vaše auto bude následne zaradené do ponuky a potencionálny záujemca ho tak uvidí.

Stačí vám len bežné povinné zmluvne poistenie, o všetko ostatné sa postará spoločnosť HoppyGo za vás. Auto dodatočne poistí počas celej doby prenájmu tak, ako sú poistené aj vozidlá taxislužby. Kvalitné poistenie zabezpečuje práve spoločnosť Uniqa, ktorá sa môže pochváliť prvotriednymi služba v oblasti poisťovníctva. To znamená že sa nemusíte báť prípadnej nehody alebo poškodenia vozidla.

Navyše všetci užívatelia sú overovaný rovnakým spôsobom ako aj samotný prenajímatelia. V aplikácií nechýba ani hodnotenie oboch účastníkov, viete si tak pozrieť komu auto odovzdávate.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokFerrari prichádza so svojim modelom 296 GTB a bude mať pod kapotou V6
Nasledujúci článokAká je bezpečnosť pri 400 km/h? Bugatti Chiron Super Sport o tom vie svoje