Domov Lifestyle Zabudnite na Feliciu, teraz prišiel na rad tuning Dacie Duster !

Zabudnite na Feliciu, teraz prišiel na rad tuning Dacie Duster !

Každý, kto jazdi na modeli Dacia Duster využíva najmä jeho praktickosť a veľmi skvelý pomer ceny a výkonu. Dacia Duster je výnimočným vozidlom a to myslíme v plnej vážnosti. Neexistuje veľa automobilov ako je práve Duster. A preto sa nemecký úpravca Prior Design rozhodol trošku odhodiť svojim bodykitom zábrany a ukázať “svaly” Dacie Duster.

Tento úpravca vozidiel ešte v minulom roku predstavil koncept, ktorým úplne zmenil štýl Dustera. Praktické auto dostalo úplne iný nádych. Duster odetý do športovosti a agresivity je veľmi zaujímavým modelom. No a aby sa nezostalo iba pri koncepte, na rad prišla produkcia.

Širší a širší

Tento počin dostal názov Dacia Duster Widebody Aero-Kit. Čo už samo hovorí za seba. Tento bodykit obsahuje predný spojler a k widebody neodmysliteľne patriace rozšírené lemy blatníkov. Zároveň je v tomto balíku zahrnuté aj bočné prahy, zadný difúzor a spojler strechy. Všetky diely sú vyrobené zo sklolaminátu s názvom Dura-Flex. Ten je práve charakteristický svojou skvelou povrchovou štruktúrou. Jeho stabilita a lakovanie je veľmi jednoduché.

Precíznosť a vysoký dôraz na kvalitu tak zabezpečuje podľa výrobcu Prior Design aj jednoduchú inštaláciu za prijateľné peniaze. A čo takáto úprava bude stáť vašu peňaženku ? Základ tohto bodykitu vás vyjde v Nemecku zhruba 3 000 €. Následne si k nemu môžete dokúpiť aj strešný spojler, predlžujúcu líniu strechu a to vás vyjde 299 €.

Pozor na detaily

No a k takto vybavenej Dacii Duster vám už chýba iba zopár detailov, na ktoré sa nezabúda. Ako hovorí staré autíčkárske príslovie: “Kolesá robia auto!” Čiže poriadne obutie bude naozaj treba pre športový look. Pridajte k tomu poriadny zvuk z výfuku. Mimochodom, difúzor vzadu počíta s dvomi nie malými koncovkami výfuku. Ak sa teda rozhodnete urobiť z vašej Dacie športovo vyzerajúce monštrum, toto je ukážka ako by to malo, respektíve mohlo vyzerať.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 3

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJAutoCZ
Predchádzajúci článokTEST Honda CB1000R Black Edition. Konečne motorka, ktorá je iná ako ostatné
Nasledujúci článokLužný most bol konečne otvorený. Ďalšia etapa D4R7 je v prevádzke