Domov Lifestyle Brabus nie je len o autách. Novinka Brabus Shadow 900, je loď...

Brabus nie je len o autách. Novinka Brabus Shadow 900, je loď s extrémnym výkonom

Brabus väčšina ľudí považuje za úpravcu automobilov značky Mercedes. Pravdou však je, že sa venujú aj plavidlám. Brabus Shadow 900 je ich najnovší počin a rozhodne stojí za to. 

Pokiaľ ste fanúšikom tohto úpravcu, určite viete, že všetku svoju pozornosť nevenujú len úpravám automobilov značky mercedes. Nedávno sa dokonca prvýkrát pustili do motocyklu. Tento krát nám však prinášajú niečo s čím si na ceste veľmi neužijete. Pod označením Brabus Shadow 900 sa skrýva enormne výkonná loď s obrovskou možnosťou konfigurácie.

Brabus Shadow 900
Výkonu na rozdávanie.

Brabus Shadow 900 vznikol v spolupráci s renomovaným fínskym výrobcom lodí, firmou Axopar Boats. Aj v tomto prípade sa Brabus držal svojej filozofie, ktorú používajú aj pri upravovaní áut. V zadnej časti tejto lode nájdeme dva motory Mercury Marine 450R Verado XL V8. Každý z týchto motorov má objem 4,6 litra a kombinovaný výkon dosahujú enormných 900 konských síl. Vďaka tomuto vysokému výkonu táto loď dosiahne maximálnu rýchlosť cez 100 km/h.

Brabus Shadow 900
Konfigurovateľná do nemoty.

Ako v autách tak aj pri tejto lodi Brabus stavia na nekonečné množstvo personalizácii. Osobitný prístup k zákazníkom ich dostáva medzi svetovú špičku medzi úpravcami. Všetko je to o vašej fantázii a o veľkosti vášho bankového konta. Prvou vecou, o ktorej môžete rozhodovať je variant lode. Na výber máte tri verzie. Základná verzia je úplne bez strechy, zlatú strednú cestu tvorí verzia s jednoduchým prestrešením a na vrchole ponuky stojí verzia s presklenou kabínou. Ďalej máte na výber z veľkého množstva doplnkových balíkov, tak ako aj v prípade konfigurovania nového auta. Medzi balíkmi nájdete množstvo vychytávok, od dodatočného odkladacieho priestoru až po bar. Na svoju loď si môžete dať naozaj čokoľvek a jediným obmedzením pre vás bude len veľkosť lode, ktorá sa rovná 11,73m.

Brabus Shadow 900
Môžete zobrať aj priateľov. 
Táto loď celkovo prepraví až 10 osôb, vyspí sa nej však maximálne 8, v závislosti od vami zvolenej konfigurácie. Pri samotnej konfigurácii treba byť však opatrný, lebo Brabus sa nebojí pýtať za svoje produkty obrovské čiastky. Základná cena je neuveriteľných 408 500 eur.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJbrabus.com
Predchádzajúci článokLamborghini Huracán GT3 Evo 2 – beštia dostala update
Nasledujúci článokTrojkolesový skúter Piaggo MP3: liek na rezidenčné parkovanie