Domov Lifestyle Dobro naháňa zlo v Audi RS e-tron GT. Audi ukázalo behind the...

Dobro naháňa zlo v Audi RS e-tron GT. Audi ukázalo behind the scenes najdrahšieho filmu na Netflixe

Už dnes si na Netflixe môžete pozrieť najnovší špionážny thriller s hviezdnym hereckým obsadením The Gray Man. Keďže hlavný hrdina Sierra Six (Ryan Gosling) naháňa zloduchov na elektrickom Audi RS e-tron GT, Audi nás pustilo do zákulisia natáčania tohto filmu.

The Grey Man je moderný globálny akčný thriller, v ktorom sa objavujú hviezde herecké osobnosti. Veď posúďte sami: Ryan Gosling (Sierra Six), Chris Evans (Lloyd Hansen), Ana de Armas (Dani Miranda), Jessica Henwick (Suzanne Brewer), Regé-Jean Page (Denny Carmichael), Wagner Moura (Laszlo), Julia Butters (Claire), Dhanush (Avik San), s Billy Bob Thornton (Donald Fitzroy) či Alfre Woodard (Margaret Cahill).

V hlavnej úlohe Audi RS e-tron GT

Okrem dvojnohých predstaviteľov hrajú vo filme dôležitú úlohu aj automobily značky Audi. Tie majú hneď štvornásobné zastúpenie. Audi RS e-tron GT riadi Sierra Six (Ryan Gosling), na Audi Q4 Sportback e-tron sa vozí príťažlivá agentka Dani Miranda (Ana de Armas), ktorá v jednej akčnej scéne presadne aj do Audi RS 7 Sportback. A napokon Audi R8 Coupé je vidieť v sekvencii jazdy s Avikom Sanom (Dhanush).

Audi pri výbere nových áut spolupracovalo s režisérmi Joeom a Anthonym Russovými. Tí chceli do filmu preniesť evolúciu, ktorá sa momentálne deje na trhu s automobilmi. A teda, že do popredia sa dostávajú elektromobily. Krátke video zo zákulisia filmu si môžete pozrieť TU. 

O filme

Film je založený na knižnej sérii od Marka Greaneyho. Je o agentovi, ktorý patrí do programu Sierra, tajnej pobočky CIA. Tento program poskytuje určité výhody určitým väzňom výmenou za prácu pre CIA. Čoskoro sa v tejto súvislosti objaví problém, ktorý postaví „Gray Mana“ do konfrontačného kurzu s antagonistom. Pri príprave na svoju rolu bol Ryan Gosling trénovaný skutočnými agentmi CIA. Od nich sa dozvedel, ako sa agent správa v reálnom živote. Preto Ryan pred nakrúcaním navrhol, aby sa jeho postava pohybovala pokojne a hovorila tichým hlasom.

THE GRAY MAN | Official Trailer | Netflix
Natáčalo sa v Prahe

Film The Gray Man je doteraz najdrahším projektom v histórii Netflixu. Rozpočet filmu dosiahol hodnotu až 200 miliónov dolárov. V júli minulého roka sa centrum Prahy na viac než 14 dní premenilo na veľké kulisy Netflixu. Na internete sa dá nájsť niekoľko videí zachytávajúcich natáčanie akčných scén. Na filme sa podieľalo viac než 450 českých filmových tvorcov z rôznych oblastí výroby a viac než 5000 komparzistov.

 

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokAko sa vyvinuli bezpečnostné prvky v aute za posledných 30 rokov?
Nasledujúci článokBratislava nakúpi nové vodíkové autobusy. Jazdiť nimi budeme už o rok

1 COMMENT

  1. […] Dobro naháňa zlo v Audi RS e-tron GT. Audi ukázalo behind the scenes najdrahšieho filmu na Netfl… […]

Comments are closed.