Motoristi často hovoria, že policajti ich zbytočne buzerujú. Na Slovensku je vidieť hliadky pomaly na každom kroku. Oproti tomu v zahraničí je umením stretnúť stopovať policajtov. No tento prípad ukázal, že všetko na oko zlé je na niečo dobré.

Policajti v britskom prístavnom meste King’s Lynn v Norfolku sa nestačili čudovať, na čo narazili pri rutinnej nočnej hliadke. Už na prvý pohľad premávky nespôsobilý Peugeot 206 ukrýval ešte väčšie prekvapenie vo vnútri.

Zvonku Peugeotu chýbali hlavné svetlomety, maska, či blatníky. Okrem toho bolo auto obuté na dojazdových kolesách, ktoré sú podľa fotografií značne podhustené. No toto všetko je aj tak nič v porovnaní s interiérom auta. Vodič sa vydal na cestu aj napriek tomu, že v aute nemal volant či dokonca sedačky!

Kto sa vie vynájsť, tomu patrí svet. No v tomto prípade je potrebné k tomu prirátať aj poriadnu dávku odvahy a v neposlednom rade aj hlúposti. Vodič namiesto sedačky sedel na malom vedre položenom na podlahe a namiesto volantu riadil kliešťami upnutými na riadiacej tyči. Ako z béčkovej komédie. Ak by sa na Twitteri neobjavili fotografie, policajtom by toto uveril zrejme len málokto.

Hoci sa pravý dôvod tejto nočnej adrenalínovej jazdy na Twitteri neuvádza, ostáva nám len hádať. Možno to bola stávka, možno je vodič závislý od adrenalínu ako Jason Statham vo filme Crank: Zastav a neprežiješ. A možno len potreboval premiestniť polorozobraté auto z jednej dielne do druhej. Nech už bol dôvod konania tohto vodiča akýkoľvek, ostáva nám len jedna známa rada na záver: toto doma rozhodne neskúšajte. 

 

Oficiálny Tweet polície:

Zdroje: Carthrottle | startstop.sk

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokRenault Mégane R.S. Trophy: Podarí sa mu zdolať Nürburgring v rekordnom čase?
Nasledujúci článokČaká downsizing nezvratný koniec? Ford čelí obrovskej žalobe kvôli trojvalcom