Domov News Prémiové technológie už v základe, to je Hyundai i20 a i30 v...

Prémiové technológie už v základe, to je Hyundai i20 a i30 v edícii Cool

Prvky výbavy, ktoré majú na starosti aktívnu a pasívnu bezpečnosť, patria v modeloch Hyundai „i“ k štandardu. Súčasťou filozofie automobilky totiž je, že bezpečnosť má byť dostupná pre každého.

Hyundai Cool

Výhodné edície automobilov sú na Slovensku tradične veľmi obľúbené. Hyundai ich preto pravidelne ponúka aj v rámci populárnych modelových radov i20 a i30. Motoristi tak môžu za zvýhodnenú cenu získať vozidlo, ktoré popri priestrannosti, kvalite dielenského vypracovania a dlhej záruke získajú aj bohatú sériovú výbavu. Moderné technológie, či už z oblasti konektivity, alebo aktívnej a pasívnej bezpečnosti sú tak dostupné za veľmi výhodnú cenu.

Mestský i20 Cool

V triede kompaktných mestských automobilov si model i20 získal pevné miesto vďaka priestrannej kabíne, spoľahlivosti a optimálnemu pomeru medzi cenou a protihodnotou. Edícia Cool, ktorá štartuje na cene  11 690 €, k týmto hodnotám pridáva veľmi dobre namiešanú kombináciu sériovej výbavy. Súčasťou balíka je asistent rozjazdu do kopca, systém na upozornenie opustenia jazdného pruhu aj tempomat s obmedzovačom rýchlosti. Pri parkovaní v meste zasa potešia aj zadné parkovacie senzory a zadná parkovacia kamera. O prepojenie so svetom sa stará multimediálny systém s dotykovým displejom s uhlopriečkou sedem palcov. Vďaka službám Apple CarPlay a Android Auto môžete využívať zobrazenie obsahu smartfónu. Mimoriadne praktické je to napríklad v prípade navigácie. S týmito funkciami tak má vodič k dispozícii aj navigačný systém. O komfortné cestovanie sa postará klimatizácia s manuálnym ovládaním. Aj v prípade akčného modelu samozrejme na vozidlo dostanete záruku na 5 rokov bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov.

Univerzálny i30 Cool

Výbornú protihodnotu za zvýhodnenú cenu automobilka dopraje aj záujemcom o jeho najžiadanejší modelový rad značky – Hyundai i30. Vyberať budete z dvoch verzií karosérie – klasického päťdverového hatchbacku a rodinne ladeného kombi.  Auto dostalo napríklad populárne 16-palcové zliatinové disky kolies, denné LED svietenie, manuálnu klimatizáciu ako aj vyhrievanie predných sedadiel. V oblasti bezpečnosti vám pomôže varovanie pred čelným nárazom s funkciou autonómneho brzdenia, monitorovanie únavy vodiča a  udržiavanie vozidla v jazdnom pruhu. Na svoje si v prípade limitovanej edície prídu aj fanúšikovia smartfónov. Multimediálny systém, ktorý je vybavený dotykovým displejom s uhlopriečkou 8 palcov, spolupracuje som službami  Apple CarPlay a Android Auto. Podobne ako v prípade modelu i20 Cool automobilka nezabudla ani na veľmi praktických pomocníkov pri parkovaní. Priestor za vozidlom vám pomôže monitorovať kombinácia parkovacích snímačov a kamery. Aj k Hyundai i30 Cool dostanete záruku na päť rokov a to bez obmedzenia najazdených kilometrov. Za klasický päťdverový hatchback zaplatíte 14 490 €, ak preferujete priestrannejšie kombi, pripravte si 15 290 €.

Viac informácií o akciových modeloch Hyundai nájdete na stránke: www.hyundai.sk

Nový Hyundai i10 sa ukázal v plnej paráde!

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokTest Škoda Karoq Scout, ak sa chcete odlíšiť od ostatných
Nasledujúci článokDostupnejší Taycan 4S je lacnejší takmer o polovicu