Domov News Bugatti láka na tajomný model. Môže ísť o tajné SUV?

Bugatti láka na tajomný model. Môže ísť o tajné SUV?

Bugatti

Síce sa v posledných mesiacoch hovorí o Bugatti skôr ako o automobilke, ktorá si hľadá nového majiteľa, no napriek tomu stále produkuje celkom zaujímavé kúsky. To sa navyše teraz potvrdilo. Na svojom účte na Facebooku totiž značka zverejnila fotografiu zadných svetiel auta, o ktorom doposiaľ neboli žiadne informácie. Je predzvesťou nového SUV alebo je za tým niečo úplne iné?

Auto, ktoré bolo na Facebooku Bugatti ukázané, je veľkou záhadou. Vlastne nič iné okrem svetelného podpisu zadnej časti automobilka nezverejnila. O to je táto záhada väčšia. Ak sa totiž pozrieme na svetlá na obrázku vidíme, že sú tvarovené do písmena X. Aktuálne jedený sériový model Chiron má pritom podpis obyčajnú linku tiahnucu sa cez celý zadok. Pokiaľ by sme sa rozhodli trošku zaexperimentovať s fantáziou, mohli by sme tvrdiť, že sa jedná o dlhoočakávané nadupané superšportové SUV.

https://www.facebook.com/bugatti/photos/a.143572319104994/3153141918148004/?type=3

Prečo je tomu tak? Z jedného prostého dôvodu. Automobilky už dlhú dobu majú písmenko X spojené primárne s SUV. Ako isto vieme BMW svoje SUV označuje práve písmenkom X. Celkovo je toto označenie spojené s extrémnym terénom alebo sa využíva aj pri označeniach ako xperenience. Na druhú stranu automobilka zatiaľ nijakým spôsobom neavizovala, že by sa rozhodla vstúpiť na aktuálne veľmi populárny trh športových úžitkových vozidiel. Tu by bola konkurencia veľmi malá. Vlastne okrem Lamborghini Urus či Maserati Levante nie je na trhu žiadne vyslovene extrémne športové SUV.

Napriek všetkému skôr do úvahy pripadá, že sa Bugatti rozhodlo predstaviť exkluzívny roadster odvodený od aktuálneho Chironu. Ten si mal zakúpiť zatiaľ neznámy zákazník za cenu 11 miliónov dolárov. Ešte zaujímavejší ako samotný svetelný podpis je popis k fotke samotnej. Stojí v ňom len nápis “What if…”. Celý obrázok je opradený značným rúškom tajomstva. Zostáva nám teda len čakať kedy sa dočkáme oficiálnej pozvánky na predstavenie tohto záhadného modelu. Podľa zákulisných informácií by sa takáto tlačová konferencia mala konať na konci tohto mesiaca.

Bugatti nedokázalo ustrážiť svoj limitovaný model za milióny

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokVšetko, čo potrebujete vedieť o Start & Stop: Má zmysel alebo je zbytočný?
Nasledujúci článokTEST Opel Corsa E, úplne normálny elektromobil. Konečne!
Som študentom Fakulty Elektrotechniky a Informatiky STU. Vo svojom voľnom čase sa venujem najmä technologickým novinkám z oblasti IT a autonómnych technológií. Sledovanie noviniek a pokrokov v automobilizme patrí medzi moje najväčšie koníčky. Najviac častu trávim sledovaním koncernu VW a taktiež elektromobilitou a vecami s ňou spojenými.