Domov News Slovák v F1? To je rozprávka, chýba nám zázemie. Na viac ako Le...

Slovák v F1? To je rozprávka, chýba nám zázemie. Na viac ako Le Mans teraz nemáme.

K značke Peugeot neodmysliteľne patria úspechy v motoristickom športe. 24 hodín Le Mans je v tomto svete legendou a svoje o tejto legende vie aj automobilový pretekár, majiteľ tímu ARC Bratislava Miro Konôpka.

Prijal pozvanie do podcastu PodCars a bolo sa čím chváliť, pretože Miro tento rok na Le Mans dokonca útočil  na víťazstvo vo svojej triede. Žiaľ, zastavila ho veľká smola – odrazený kameň. Ako sa dá dostať na Le Mans? Miro hovorí, že o úspechu rozhoduje najmä miera entuziazmu, ktorú jeho tím má. Slovensku však chýba zázemie, tradície, školy a hlavne peniaze a chuť sponzorov podporovať šport

A aj preto sa podľa neho nikdy nedočkáme Slováka v kokpite F1. „Nikdy sa to nestane, môžu si to niektorí Slováci rozprávať, že je to ich sen, ale je to to isté, ako keď si deti na pieskovisku hovoria, že chcú byť kozmonauti. Bohužiaľ.“ Do zákulisia svetového motoristického športu nás zoberie Miro Konôpka. Uistite sa, že ste naozaj dobre pripútaný, dnes naberieme závratnú rýchlosť. Začína sa podcast PodCars.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokVedeli ste, na aký účel sa používajú valivé ložiská?
Nasledujúci článokAkčná babka z reklamy na Volkswagen je späť a s ňou aj emócie