Domov Elektromobilita CUPRA svojou víziou prepisuje fungovanie automobilového sveta

CUPRA svojou víziou prepisuje fungovanie automobilového sveta

CUPRA má vlastné plány pre rok 2022. Chcú zdvojnásobiť predaj, no rozšíriť aj špecialistov pre značku CUPRA. Pripravuje sa však aj na prechod do metaverse pomocou Metahype.

Od osamostatnenia sa značka CUPRA posúva míľovými krokmi vpred. Na svoje štvrté narodeniny si CUPRA pripravila ambiciózne plány označené ako CUPRA². Poukázali na to v online evente, kde okrem nových dvoch modelov bol predstavený aj nový program na posunutie zážitkov z jazdy uvedením Metahype – a to teda na novej platforme v spolupráci s metaverse.

„Pred štyrmi rokmi o nás každý pochyboval. No my sme v seba nepochybovali nikdy. Aj v tomto roku poukážeme na to, že náš vývoj sa len tak nezastaví. Štvrté narodeniny majú svoj význam. V roku 2022 máme v pláne zdvojnásobiť predaj, obrat a taktiež rozšíriť našu predajnú sieť. Preto je naša vízia pomenovaná ako CUPRA²,“ povedal CEO značky CUPRA Wayne Griffiths.

Metahype a zdvojnásobenie programu

Emočné zážitky sú hlavným prvkom pre značku CUPRA. V tomto roku budú tieto zážitky pretavené do nového sveta metaverse. „Metahype je naším vesmírom. Je to priestor na spoluprácu, v ktorom značky a startupy, či tvorcovia obsahu môžu poukazovať na svoj obsah a širokú škálu eventov. Vstupom do metaverse CUPRA opäť dokazuje to, že sa nebojí ísť za tradičné hranice automobilového priemyslu,“ dodal Wayne Griffiths.

Metaverse je vyvinutý v spolupráci s VISYON, ktorá bola ocenená ako kreatívna spoločnosť. Tá je súčasťou Mediapro Group. Začínajú so značkami dobre známymi zo sveta hudby a zábavy. Postupne CUPRA prepojí svojich partnerov z rôznych oblastí na inšpiráciu nasledujúcej generácie. Ľudia si tak budú môcť svoje NFT produkty, či digitálne alebo fyzické produkty zdieľať na Metahype.

Okrem metahype má CUPRA v pláne predstaviť dva nové modely, čím sa zväčší aktuálne existujúce portfólio. Do ponuky prídu modely CUPRA Tavascan a čisto elektrický model CUPRA Born. Ten sa začne predávať v roku 2024. V nasledujúcom roku, 2025 sa v ponuke objaví model vychádzajúci z UrbanRebel Concept, kde pôjde o čisto elektrický mestský model. CUPRA tak má našliapnuté na veľmi príjemné roky dopredu a my dúfame, že nezaspia na vavrínoch a prichystajú si pre nás ešte niečo nečakané.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 1

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJcupra.sk
Predchádzajúci článokVodiči pozor! Od prvého marca neparkujte na chodníkoch! Prichádza nový zákon
Nasledujúci článokPrichádza nový Jeep Grand Cherokee, do Európy iba ako plug-in hybrid