Elektrický Mustang Mach E nechtiac odhalil takmer všetky detaily ešte pred svojou oficiálnou premiérou.

Ford Mustang Mach E má totiž už dostupnú webovú stránku, na ktorej si ho môže zákazník objednať. Takže základnú vec už vieme. Je ňou cena. Tá začína na hranici 59 900 dolárov.

Mach E

Samozrejme Ford  si neodpustil ani nálepku GT. Toto prevedenie bude dodávané s pohonom všetkých štyroch kolies. Z 0 na 100 km/hod zrýchli za 3,5 sekundy.

Ford ‘Mach-E’ SUV prototype - rear on view

Pokiaľ ide o dojazd, tak pri verzii GT, čo je najvyšší výbavový stupeň, by mal byť takmer 380 kilometrov. A taká California Route 1 síce vyštartuje z pokoja na 100-vku až za 6 sekúnd, ale celkový dojazd má o sto kilometrov väčší. Dojazd závisí aj od pohonu, ktorý si zákazník zvolí.

Auto má batožinový priestor s celkovým objemom 821 litrov, z čoho 136 litrov bude umiestnených vpredu – kufre sú totiž dva. Po sklopení zadných sedačiek sa objem zadného zvýši na 1700 litrov.

V interiéri by mali byť dva digitálne displeje, jeden pred vodičom a druhý v stredovej konzole. Kompletný informačný systém umiestnený v strede palubnej dosky sa až nápadito podobá na systém v Tesle Model 3.

Mach E

Nové Mitsubishi L200 – pickup, ktorý spája dva svety

Zdroj: Ford CarBuyer

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokNové Mitsubishi L200 – pickup, ktorý spája dva svety
Nasledujúci článokZedro Notorious: 1250 konských síl a exotické pohodlie. Odkiaľ tento divoch pochádza?