Domov News Prichádza Land Rover Defender kabriolet. Nie však z dielne automobilky

Prichádza Land Rover Defender kabriolet. Nie však z dielne automobilky

Spomínate si na Land Rover Evoque Cabrio? Briti aktuálne prichádzajú s otvorenou verziou Land Rover Defender.

Treba naozaj poznamenať, že Land Rover Evoque Cabrio je naozaj krásny a podarený kúsok. Niels van Roij je dizajnér sídliaci v Londýne, ktorý stavia autá na zákazku. Nový Defender je ošiaľom medzi všetkými a je hitom v predajnosti. Samozrejme sa nájdu ľudia, ktorých nový Defender nenadchol a stále sa im nepáči, prípadne že stratil svoju iskru, či odmnotovávateľnú strechu. Práve otvorená verzia pochádza z rúk štúdia Niels van Roij Design.

Londýnsky ateliér spadá pod holandského dizajnéra a vďaka prvým nákresom sa pomaličky ale isto pripravujeme na otvorenú verziu nového Land Roveru Defender. Projekt sa nazýva Valiance a stojí za ním divízia Heritage Customs. Roij plánuje postaviť iba päť exemplárov otvoreného Defendru. Všetky kusy majú byť k dispozícií v roku 2022. Nakoľko sa bude jednať o limitovanú verziu, tak aj cena je samozrejme zaujímavá – 138.000 eur.

Základom štúdie je krátky Land Rover Defender 90. Skice poukazujú, že štandardné proporcie a dokonca aj dizajn bude zachovaný v pôvodnom automobile. Najzásadnejším rozdielom a zrejme aj najdôležitejším bude strecha. Tu bude pevná strecha nahradená sťahovacou roletou.

Takýto projekt si pochopiteľne žiada množstvo úprav. Niels van Roij tak prostredníctvom iných skíc ponúka odlišné možnosti a škálu personalizovateľnosti. Verzia označená ako Cote d’Azur ponúka modré lakovanie s kolesami, ktoré majú biele bočnice – naozaj oldschool, ktorý stojí za to. Ďalšia verzia Solihull Sand odkazuje na pôvodný Defender. Posledná verzia Kokkini Paralia je moderné auto s matným červeným lakovaním. Koľko však tento nový upravený Defender bude stáť známe zatiaľ nie je.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJautoexpress.co.uk
Predchádzajúci článokIch revírom sú preplnené cesty, ich tempo je pomalé…Pozor na sviatočných vodičov
Nasledujúci článokTEST Mitsubishi Space Star 1.2 MIVEC MT, so šialeným bodykitom. Jazdí tak ako vyzerá?