Košickí policajti zrejme budú na nedeľnú službu spomínať ešte dlho. Zdanlivo rutinná situácia sa náhle zvrtla a bola z toho naháňačka ako z filmu.

Asi tridsaťročný vodič začal zbesilú naháňačku po tom, ako odmietol zaplatiť pokutu za bránenie v ceste na autobusovú zastávku vozidlám mestskej hromadnej dopravy. Jednoducho šliapol na plynový pedál a naháňačka bola na svete. Do jej diania sa údajne zapojilo viacero policajných automobilov, z ktorých jedno páchateľ poškodil (Volkswagen Golf).

Páchateľ počas naháňačky porušil nejden dopravný predpis (hlavne jazda v protismere a jazda na červenú) a ohrozil ostatných účastníkov cestnej premávky, dokonca aj chodcov. Napokon sa však naháňačka skončila, keď sa policajnej hliadke, aj vďaka použitiu donucovacích prostriedkov, podarilo páchateľa zadržať.

Páchateľ sa na policajnej stanici podrobil testu na prítomnosť alkoholu, ktorý bol negatívny. Avšak pre podozrenie z užitia omamných látok bol páchateľovi vykonaný aj test na zistenie ich prítomnosti v tele.

V prípade dokázania viny hrozí páchateľovi trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov.

Dúfame, že spravodlivosť páchateľa dobehne a takýchto šoférov bude na ceste stále menej!

VIDEO TU:

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJwww.youtube.com, www.tvkosice.sk, www.topky.sk
Predchádzajúci článokRange Rover Sport mieri do dražby
Nasledujúci článokBack in time: Unikát menom Alpina B6 3.5