Domov News Zverejnili trailer z The Grand Tour nakrúcanom na Slovensku, puknete od smiechu

Zverejnili trailer z The Grand Tour nakrúcanom na Slovensku, puknete od smiechu

The Grand Tour na Slovensku

Celé Slovensko obletela správa o prominentnej návšteve. Prečo boli hlavní protagonisti populárnej show The Grand Tour na Slovensku? Necelé dva týždne pred premiérou nového dielu spoznávame trailer.

O natáčaní nového dielu tejto svetoznámej motoristickej show aj na našom území sme informovali približne v tomto období minulého roku. Natáčanie nového dielu The Grand Tour na Slovensku je pre našu krajinu nie len výborná reklama, ale aj obrovská pocta. Aj keď toto legendárne trio si servítku pred ústa rozhodne nekladie. Nový trailer je len malá ochutnávka zo všetkého na čo sa môžeme v najnovšom diele tešiť.

The Grand Tour na Slovensku

Špeciály

Hlavne tzv. špeciály preslávili túto trojicu po celom svete. Ešte za čias britského BBC a ich Top Gearu tieto epizódy bavili celé rodiny a nie len automobilových nadšencov. Koniec koncov, o tie autá v týchto špeciáloch príliš nejde. Po konci v BBC za kontroverzných situácií sa trojica moderátorov presťahovala na Amazon Prime. Po troch plnohodnotných sériách sa rozhodli klasicky formát ich novej show ukončiť a ďalej sa venovať len špeciálom, a presne takýto špeciál natáčal The Grand Tour na Slovensku. Samotný diel nesie názov Eurocrash. Jeho premiéru Amazon naplánoval už na 16. júna, a tak necelé dva týždne pred premiérou vypustil do sveta trailer.

The Grand Tour na Slovensku

Máme sa na čo tešiť 

Celý diel sa odohráva v strednej Európe. Približne 2200 kilometrov dlhý roadtrip naprieč krajinami za bývalou železnou oponou sľubuje veľké množstvo zábavy. Hneď v úvodných sekundách vidíme bratislavský most SNP a jeho UFO. Oficiálny trailer ďalej potvrdzuje, že uvidíme Jeremyho Clarksona v historickej Škode 1100 OHC vyvinutej pre Le Mans. Taktiež vidíme Jamesa Maya preháňajúceho sa na najnovšom českom superšporte, Praga Bohema. Ďalej sme sa z upútavky dozvedeli, odkiaľ pochádza vosková figurína Nigela Mansella, s ktorou boli moderátori odfotený v žilinskej kaviarni. V trailery vidíme aj slovenské lietajúce auto. Podľa dostupných informácií sa môžeme tešiť aj na Patak Rodster, ten sa však do traileru nedostal.

The Grand Tour: Eurocrash | Official Trailer

 

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokJaguar zreštauroval 14 vozidiel modelu E-type
Nasledujúci článokŠkoda Enyaq Coupé Respectline je oslavou jedinečnosti každého človeka