Domov News Nové Suzuki SX4 S-Cross už nie je tajomstvom. Takto bude novinka vyzerať

Nové Suzuki SX4 S-Cross už nie je tajomstvom. Takto bude novinka vyzerať

Japonská automobilka Suzuki pomaličky ale isto ukazuje detaily nového modelu. Paparazzi ukázali najzásadnejšie rozdiely nového Suzuki SX4 S-Cross.

Pred istým časom Suzuki zverejnilo prvú fotografiu novej generácie populárneho modelu SX4 S-Cross. Mohli sme však vidieť len doslova malý kúsok z auta a to konkrétne predný svetlomet. Nakoľko sa jedná o novú generáciu, tak bolo viac než jasné, že sa nebude jednať iba o malé kozmetické úpravy. Už spomínané predné svetlomety hlásali, že sa bude jednať o evolúciu. Novinka SX4 S-Cross ide aktuálnym dizajnovým jazykom a viac-menej sa podobá na najúspešnejší model automobilky, Vitara.

https://www.instagram.com/p/CWSs42ro2hY/

Potvrdenie vizuálu a predstáv priniesol profil na sociálnej sieti Instagram suzukigarage, ktorý zverejnil špionážne fotografie takmer odhaleného S-Cross. Na fotkách je tak vidno prepracovaná predná aj zadná časť, no istá podobnosť je aj v interiéri vozidla.

Ten možno nebude prerobený kompletne celý od podlahy až po strechu, no bude určite modernizovaný. Aj keď vozidlo pôsobí robustnejšie podľa vzhľadu, SX4 S-Cross si však svoje kompaktné rozmery určite nechá a bude tak pevnou stálicou v segmente kompaktných crossoverov. Priamymi konkurentami chystanej novinky budú Renault Captur, Ford Puma, Kia Niro, Nissan Juke, Peugeot 2008, Voklswagen T-Roc, či Seat Arona.

Pod kapotou Suzuki SX4 S-Cross, zrejme budeme môcť očakávať dobre známy motor 1,4-litrový Boosterjet mild-hybrid s maximálnym výkonom 140 koní a krútiacim momentom 220 Nm. Chýbať by nemal ani pohon všetkých štyroch kolies Allgrip. Novinka by sa svetu mala oficiálne predstaviť koncom novembra. Na konkrétnejšie parametre si tak budeme musieť ešte chvíľku počkať.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJautoevolution.com
Predchádzajúci článokKoncept KIA EV9 odhalený. Robustné SUV na prvých fotografiách
Nasledujúci článokDivoké 60. roky sa podpísali aj na pneumatikách. Goodyear svojím nápadom doslova zažiaril