Domov News Za výbavu ušetríte tisíce, Škoda prichádza s akčnými modelmi DRIVE

Za výbavu ušetríte tisíce, Škoda prichádza s akčnými modelmi DRIVE

Foto: Škoda

Škoda po celý rok ponúka svojim zákazníkom rôzne akčné modely a bonusy, vďaka ktorým ušetria pri kúpe nového auta nemalé peniaze. Aj v týchto dňoch prichádza Škoda na slovenský trh s novými akčnými modelmi DRIVE. Bohatá štandardná výbava s cenovým zvýhodnením až do 3000 eur sa týka modelov Fabia, Scala, Kamiq, Karoq a Octavia.

V roku 2023 oslavovala spoločnosť Škoda Auto Slovensko 30 rokov pôsobenia na slovenskom trhu, v rámci čoho vznikla zvýhodnená 30 edition dostupná pre modely Scala, Kamiq a Fabia. Teraz prichádza Škoda opäť s atraktívnou ponukou akčných modelov DRIVE dostupných hneď pre päť najpredávanejších modelov.

Fabia, Scala, Kamiq, Karoq a Octavia tak ponúkajú cenové zvýhodnenie od 1 650 až do 3 000 eur, v závislosti od modelu. „Akčné modely DRIVE prinášajú skvelý pomer ceny a úžitkovej hodnoty, čo robí z už beztak obľúbených vozidiel medzi slovenskými motoristami ešte atraktívnejšiu a hodnotnejšiu voľbu. Či už si zvolíte model Fabia, Scala či Kamiq, alebo siahnete po väčšom vozidle typu Octavia či Karoq, Škoda vám ponúkne bohatú výbavu a zaujímavé cenové zvýhodnenie až do výšky 3 000 eur,“ vysvetľuje Roman Rajtár, vedúci za marketing a produkt spoločnosti Škoda Auto Slovensko a dodáva: „Tieto akčné modely tak prichádzajú práve v čase, kedy si uvedomujeme, že každé ušetrené euro dokáže našim zákazníkom pomôcť a my im tak modelmi DRIVE chceme vyjsť v ústrety.

Foto: Škoda
Výbava, ktorá má „drajv“

Aké zvýhodnenia ponúkajú akčné modely DRIVE? V prípade modelu Fabia DRIVE predstavuje bonus 1 650 eur z ceny nového vozidla. Tento model je napríklad navyše vybavený výškovo nastaviteľným sedadlom vodiča, praktickou stredovou konzolou a prednou lakťovou opierkou s odkladacou schránkou Jumbo Box. Jazdu spríjemnia tkané koberce, doplnkové reproduktory vzadu či jednoduchá konektivita smartfónu pomocou bezdrôtového Smartlinku. K paketu DRIVE PLUS sa potom pridáva elektrické ovládanie všetkých okien, parkovacia kamera s ostrekovačom, výškovo nastaviteľné predné sedadlá s bedrovými opierkami či 15“ zliatinové disky Rotare.

Foto: Škoda

Modely Scala a Kamiq získavajú v akčnej výbave DRIVE cenové zvýhodnenie do výšky 2 500 eur. Paket DRIVE ponúka mnoho užitočných funkcií ako napríklad tempomat alebo predné hmlovky. Počas chladných rán určite oceníte aj vyhrievané predné sedadlá a vyhrievané dýzy ostrekovačov čelného skla. V prípade paketu DRIVE PLUS sú bonusové prvky výbavy pre tieto modely odlišné. V prípade modelu Scala sú súčasťou paketu DRIVE PLUS nastaviteľné režimy jazdy Drive Mode Select, parkovacie senzory vpredu aj vzadu, zadná parkovacia kamera a bezkľúčové otváranie a štartovanie vozidla. Vďaka predĺženému sklu piatych dverí a zatmaveniu skiel SunSet sa navyše Scala premení na štýlový hatchback.

Foto: Škoda

Pre Kamiq sú zasa v prípade paketu DRIVE PLUS vyhradené Full LED Matrix predné svetlomety, hmlovky s prisvecovaním do zákrut, dažďový senzor, a potom ako pri modeli Scala aj parkovacie senzory na oboch koncoch automobilu, zadná parkovacia kamera a pohodlné nastupovanie a štartovanie vďaka bezkľúčovému otváraniu KESSY.

Škoda Kamiq
Foto: Škoda

Aj obľúbené SUV Karoq v prípade akčného modelu DRIVE ponúkne cenové zvýhodnenie až do 2 500 eur. Zákazníci sa môžu tešiť na Design paket so 17“ zliatinovými diskami Scutus. Do výbavy bol pridaný aj alarm, bezkľúčové otváranie a štartovanie či bezdrôtový Smartlink. Rovnako tak parkovanie bude maličkosťou vďaka parkovacím senzorom vpredu a kamere vzadu.

Dlhodobo najobľúbenejšie vozidlo slovenských motoristov, Škoda Octavia, v prípade akčného modelu DRIVE ponúka cenové zvýhodnenie až 3 000 eur, a to bez ohľadu na zvolenú výbavu.

Škoda Octavia
Foto: Škoda
Päťročná záruka a dostupné financovanie

Škoda Auto Slovensko už tradične ponúka na vozidlá predĺženú záruku, vďaka ktorej máte vždy istotu, že vám na vozidle nevzniknú žiadne nepredvídané náklady spojené s opravou. Záručné opravy počas predĺženej záruky vyrieši akýkoľvek servis v rámci siete autorizovaných partnerov značky Škoda. Akčné modely DRIVE sú navyše vďaka značkovému financovaniu Škoda Financial Services a ich programom NaMieru či NaRovinu dostupné prakticky pre kohokoľvek.

Škoda Karoq
Foto: startstop.sk, Jakub Šuplata
Zoznámenie s novou generáciou Škoda Superb na Škoda Brunch

Už tento piatok a sobotu 22.-23. marca organizuje Škoda podujatie plné skvelého jedla, príjemnej rodinnej atmosféry a noviniek zo svojho portfólia. V 57 vybraných predajniach v autorizovanej sieti predajcov vozidiel značky Škoda (zoznam zapojených partnerov) na vás v sobotu aj v nedeľu čakajú vyššie spomínané akčné modely DRIVE, ale aj úplné novinky – Superb Combi štvrtej generácie (podľa dostupnosti). Vyhrať navyše môžete dovolenku v Nízkych Tatrách s modelom Škoda Scala alebo Kamiq vo vybranom ubytovaní a bohatý program bude pripravený aj pre deti, takže sa určite oplatí cez víkend navštíviť najbližšieho predajcu značky Škoda.

Viac informácií o akčných modeloch DRIVE nájdete TU.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 4.6 / 5. Počet hodnotení 7

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokVeľké rýchle auto, čo “nič nežerie”, nie je sen. Jedno také sme našli
Nasledujúci článokVW ID. Buzz GTX je štýlový minivan na ťahanie člnov i koní