Domov Doprava Bratislavu opäť zaplavilo, s akými obmedzeniami treba počítať?

Bratislavu opäť zaplavilo, s akými obmedzeniami treba počítať?

V Bratislave na nábreží pri bývalom PKO prasklo vodovodné potrubie, hektolitre vody zaplavujú električkovú trať aj vozovku.

Len včera Dopravný podnik Bratislava oznámil, že z Plánu obnovy dostane 24 miliónov eur na nákup nových električiek, vďaka čomu bude môcť mesto zakúpiť k 30 objednaným električkám ešte ďalších 10 moderných vozidiel, ktoré prispejú ku komfortnejšiemu a pohodlnejšiemu cestovaniu. Už dnes obyvatelia a návštevníci mesta mohli pri River Parku vidieť obojživelné električky.
Počas opravných prác na vodovodnom potrubí na Žižkovej došlo k poškodeniu potrubia, kvôli čomu začala voda veľkým prúdom striekať dole svahom. Veľký prúd vody začal zaplavovať hlavnú cestu aj električkovú trať. Poškodené potrubie je údajne 3x menšie ako počas nedávnej havárie v Sade Janka Kráľa v Petržalke.

Z dôvodu havárie vodovodného potrubia je prerušená premávka autobusových liniek MHD na Nábr. arm. gen. L. Svobodu v smere von z mesta. Autobusové linky 31 a 39 premávajú medzi Zochovou a Zoo cez Most SNP, Einsteinovu a Most Lafranconi. Neobsluhujú zastávky Chatam Sófer, Kráľovské údolie a Lanfranconi. Linky 29 30 37 premávajú medzi zastávkami Most SNP a Botanická záhrada/Zoo cez Most SNP, Einsteinovu a Most Lafranconi. Neobsluhujú zastávky Chatam Sófer, Kráľovské údolie a Lanfranconi. S meškaniami a prípadným obmedzením premávky treba počítať aj v smere do centra a tiež na električkových linkách.

Premávka je usmerňovaná hliadkami PZ, pričom v smere z mesta na Botanickú ulicu policajti premávku odkláňajú, smer od Botanickej ulice do mesta je aktuálne prejazdný.
Vodičov polícia vyzýva, aby sa vyhli úseku v smere od Nového mosta do Karlovej Vsi.
Článok budeme aktualizovať.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 2

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokHyundai Motor Group opúšťa Zem a mieri k Mesiacu
Nasledujúci článokAmerika v šoku, limitka od Shelby sa dostane iba do Európy