Domov News Takto kúpite superšportové auto za pár eur

Takto kúpite superšportové auto za pár eur

Zdroj: Lamborghini

Ako mať doma superšportové auto za pár eur? Tak na túto otázku by rád poznal odpoveď nejeden z nás. No existuje istá možnosť, má to ale nejaké háčiky. Jedno z posledných čisto spaľovacích Lamborghini má pomerne nízku cenovku. Ide však iba o stavebnicu Lego Technic.

Mať doma v garáži superšportové auto je snom asi viacerých z nás. Desaťvalcové Lamborghini s poctivým spaľovacím motorom sa aktuálne predáva za slušnú cenu. Ide však o stavebnicu a svoj nový model Huracán Tecnica si musíte postaviť svojpomocne. No ako kúsok do zbierky je rozhodne perfektné.

Všetko má svoj koniec

Tam, kde jedná éra končí, začína ďalšia. Rovnako tak končí jedna éra spaľovacích motorov, aby mohla začať éra elektrická. Lamborghini Huracán Tecnica patrí medzi posledné modely s čisto spaľovacím motorom, ktoré na kapote nesú logo zúrivého býka talianskej automobilky Lamborghini. Ľudia v Lamborghini usilovne pracujú na svojich nových modeloch, ktoré sa však bez istej miery elektrifikácie nezaobídu.

Ako príklad môže slúžiť model Revuelto, ktorý dostal pod kapotu hybridné pohonné ústrojenstvo, ktoré zahŕňa aj dvanásťvalcový motor. Ak však máte radi modely, akým je napríklad Huracán a chcete vzdať poctu čisto spaľovacím modelom talianskej značky, toto Lego Technic má šancu stať sa tým pravým krokom. Treba sa však rozhodne poponáhľať.

Lacnejšia možnosť

Model Lamborghini Huracán Tecnica už svojich majiteľov pozná a aktuálne asi neexistuje šanca objednať si tento model ako nový, keďže samotný výrobca ohlásil jeho vypredanie. Oficiálny internetový obchod talianskej značky však ponúka šancu ako mať toto Lamborghini doma. Aj preto vznikla spomínaná stavebnica, ktorá dopraje vlastníctvo modelu Lamborghini aj za oveľa menšie peniaze.

Táto stavebnica pozostáva z 806 častí a rozhodne patrí medzi tie detailnejšie a hodnovernejšie. Model má skutočne autentické spracovanie, ktoré umožní napríklad aj otvárať dvere, otáčať kolesami a kochať sa nádherným atmosférickým desaťvalcovým motorom. Model meria na dĺžku 28 cm, má výšku 8 cm a na šírku dosahuje 12 cm. Ak teda patríte medzi zberateľov, tento model rozhodne stojí za to.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 1.2 / 5. Počet hodnotení 36

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokMotoristi, reklamovať tovar u obchodníka môžete aj bez bločku
Nasledujúci článokRally Radosti už budúci víkend, v týchto mestách sa objavia športiaky za milióny