Domov News Špecialisti z autorizovaných zastúpení Škoda na Slovensku patria k najlepším na svete

Špecialisti z autorizovaných zastúpení Škoda na Slovensku patria k najlepším na svete

Súťaž Škoda Challenge preveruje vedomosti a zručnosti servisných pracovníkov a predajcov v rámci siete autorizovaných partnerov značky Škoda. Na medzinárodnom finále v poradí už 12. ročníka konajúcom sa v Prahe sa nestratili ani Slováci, práve naopak. Domov priniesli 5 medailí v 7 kategóriách.

Automobily značky Škoda patria dlhodobo k najpredávanejším vozidlám na Slovensku. Je to zásluha nielen širokého a atraktívneho modelového portfólia, ale aj kvalitných zákazníckych služieb. Víťazi slovenského národného kola na medzinárodnom finále 12. ročníka Škoda Challenge 2023 v Prahe opäť dokázali, že v autorizovaných obchodných zastúpeniach značky Škoda na Slovensku pracujú tí najlepší profesionáli. Prvé miesto v kategórii Lakovač získal Marek Arendáč z ALD Mobil SL, s.r.o. a slovenský tím uspel aj víťazstvom v kategórii Best team. Získaných ocenení však bolo oveľa viac.

Škoda

Škoda Challenge 

Hlavnou ideou podujatia Škoda Challenge je nájsť najlepších pracovníkov servisu a predaja na celosvetovej úrovni. Súťaž pomáha značke Škoda zvyšovať štandardy kvality poskytovaných služieb, ako aj stimulovať ďalší progres vo vedomostnej a praktickej úrovni zamestnancov. V národnom kole súťažilo dovedna 150 pracovníkov od 71 partnerov z predajnej a servisnej siete Škoda na Slovensku. Víťazi kategórií si v Prahe zmerali vedomosti v siedmich kategóriách – Servisný poradca, Diagnostický technik, Servisný technik, Vedúci náhradných dielov, Lakovač, E-Mobility Expert a Predajca nových vozidiel.

„Sme radi, že sme dokázali opätovne potvrdiť bojovnosť aj odbornú zdatnosť pracovníkov našej siete autorizovaných partnerov značky Škoda. Vďaka súťaži Škoda Challenge ich dokážeme motivovať k rozvoju zručností a vedomostí, ktoré v konečnom dôsledku vedú k spokojnosti našich zákazníkov. Úspešným súťažiacim, samozrejme, gratulujem k úspechu v náročnej svetovej konkurencii,“ hovorí Jaroslav Hercog, riaditeľ spoločnosti Škoda Auto Slovensko.

Slovenský tím na súťaži tvorili víťazi národného kola. V 12. ročníku Škoda Challenge 2023 dokázali jeho zástupcovia bodovať a domov si priniesli päť ocenení v siedmich kategóriách. Súťažiaci tak nadviazali na úspechy z minulých rokov a tento ročník bol pre nich dokonca ten najúspešnejší. Postarali sa o to Marek Arendáč z ALD Mobil SL, s.r.o., ktorý obsadil 1. miesto v kategórii Lakovač, Tibor Erdelyi z KARIREAL SLOVAKIA, a.s. s 2. miestom v kategórii Predajca nových vozidiel, Juraj Bitarovský zo Škoda Auto Slovensko s 2. miestom v kategórii Zástupca importéra a Gabriel Kormúth z AUTOCOMODEX Trnava, ktorý obsadil 3. priečku v kategórii Servisný technik. Najvyšší stupeň víťazov zároveň patril celému slovenskému tímu v kategórii Best team.

Škoda

Úspechy na svetovom poli

Slováci sa pravidelne umiestňujú na popredných či dokonca víťazných priečkach medzinárodných finále. Slovák zvíťazil aj minulý rok v celosvetovom finále súťaže Škoda Challenge v Nórsku – konkrétne Branislav Zágora zo spoločnosti ALD Mobil SL s.r.o. v Starej Ľubovni, ktorá patrí do siete autorizovaných partnerov značky Škoda na Slovensku, si odniesol víťazstvo v kategórii Lakovač. Servisní partneri Škoda zbierajú ocenenia aj v ďalších domácich súťažiach. Nedávno vyhodnocoval Auto magazín spolu s partnermi – Cech predajcov a autoservisov SR a Homola – autoservisná technika, aj Najlepšieho Autoopravára roka. Pre rok 2022 sa ním stal už spomínaný lakovač Branislav Zágora zo spoločnosti ALD Mobil SL s.r.o. v Starej Ľubovni.

Škoda

Okrem súťaže Škoda Challenge pomáha kvalitu predajných a popredajných služieb autorizovaných partnerov Škoda v technických aj netechnických činnostiach úspešne zvyšovať vlastné školiace stredisko spoločnosti Škoda Auto Slovensko, ktoré sa nachádza v Nitre. Práve v Nitre sme sa boli nedávno pozrieť, ako prebieha servis akumulátorov elektromobilu Škoda Enyaq. Článok s množstvom zaujímavých informácií o servise elektromobilov si môžete prečítať TU.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 5 / 5. Počet hodnotení 2

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokVo štvrtok sa začína Festival rýchlosti v Goodwoode
Nasledujúci článokNový VW Golf 2024 sa blíži. Čo o ňom zatiaľ vieme?