Domov News Ak by bola Nokia 3310 auto, vyzerala by presne takto

Ak by bola Nokia 3310 auto, vyzerala by presne takto

V bezpečnosti a odolnosti čínske automobily už vďaka spolupráci so svetovými automobilkami rozhodne nezaostávajú. Svedčí o tom napríklad aj automobil pochádzajúci z koncernu Geely, ktorého súčasťou je aj švédska značka Volvo, povestná výrobou mimoriadne bezpečných vozidiel. Pozrite sa, čomu všetkému odolá Lynk & Co 01 a napriek tomu s ním vodič dokáže odísť bez odťahovky.

Lynk & Co 01 je kompaktné SUV vyrábané od roku 2017. Postavené je na modulárnej platforme CMA (Compact Modular Architecture), ktorú zdieľa s inými modelmi z koncernu Geely či značkou Volvo. Táto platforma je flexibilná a umožňuje zástavbu rôznych pohonných jednotiek a technických konfigurácií. Na rovnakej platforme stojí napríklad aj Volvo XC40. Predáva sa s benzínovým trojvalcom a štvorvalcom, ale na európskom trhu je vozidlo dostupné len ako hybrid a plug-in hybrid.

Lynk & Co 01

Autá Lynk & Co sú navrhnuté a skonštruované v rodnom meste vo švédskom Göteborgu. Mnoho vedúcich pracovníkov pochádza z Volva a autá takisto používajú jeho technológie. Nečudo teda, že toto SUV je tak odolné. Napriek tomu, že naň spadne lodný kontajner, narazia doň dva automobily súčasne, vybuchne pod ním granát a prejde cez tehlovú stenu, je síce poriadne zdeformované, ale stále pojazdné.

https://www.instagram.com/reel/CySYGF3MFVq/?utm_source=ig_web_copy_link

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 4 / 5. Počet hodnotení 8

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJLynk & Co 01
Predchádzajúci článokBenzín a nafta za 2 eurá? Kroky USA niečo naznačujú
Nasledujúci článokNa diaľnici bez odstavného pruhu nezastavujte, pomôcť sa dá aj inak

1 COMMENT

  1. Nokia 3310 bol jednoduchý užívateľsky prívetivý telefón. Toto auto som mal požičané na služobnej ceste keď som všetko ponastavoval ako som chcel trvalo mi to cez 40 minút! Kvalita spracovania bola ok na Cinu ale Volvo to teda nie je…A akoze kto si bude dávať lodný kontajner na auto…

Comments are closed.