Domov News Hlavne nenápadne. Range Rover Sport s balíkom Stealth Pack

Hlavne nenápadne. Range Rover Sport s balíkom Stealth Pack

Foto: Range Rover

Temný, dramatický a očarujúco dynamický. Takto nejak charakterizuje značka Land Rover svoj nový balíček s názvom Stealth Pack pre model Range Rover Sport. Cieľom je zvýrazniť temnú stránku, priniesť nenápadnosť, ale nezabúda ani na luxus a estetiku.

Range Rover Sport s novým voliteľným balíkom výbavy Stealth Pack prinesie zaujímavú dávku dramatickosti a nádych temnosti. V exteriéri tento balíček so sebou prináša prémiový sivý metalický lak s názvom Carpathian Grey. Na povrchu má saténovú ochrannú fóliu a temný kontrast dopĺňajú prvky v čiernej lesklej farbe s názvom Narvik Black Gloss. Tento lesklý čierny lak nájdeme napríklad na emblémoch, nasávacích otvoroch kapoty či bočných prahoch.

Range Rover Sport Stealth Pack
Foto: Range Rover
Temná a temnejšia

S čiernou lesklou rozhodne nekončíme. Do tejto temnej farby sa odeli aj 23-palcové disky kolies s čiernymi brzdovými strmeňmi. Nesmú chýbať ani zatmavené sklá a rovnako čierna je aj celá strecha. V rámci tohto dizajnového balíku pre exteriér modelu Range Rover Sport môžete vôbec prvýkrát zvoliť aj saténovú ochrannú fóliu. Táto fólia sa nasadí počas výrobného procesu a ponúkne viaceré benefity. Medzi ne rozhodne patrí moderný saténový povrch, ale aj celková ochrana karosérie. Ak by ste však niekde schytali nejaký ten šrám, fóliu možno bez problémov vymeniť.

Nahliadnime aj do interiéru, ktorý dostal v tomto balíčku vylepšení tvarované sedadlá, ktoré si možno navoliť v dvoch prevedeniach. Prvým z nich je perforovaná ebenová koža Ebony Windsor Leather a druhú možnosť reprezentuje svetlá koža Light Cloud Windsor Leather. Obe tieto prevedenia dopĺňajú v interiéri čierne lišty. Ďalej nesmie chýbať ani  interaktívny displej palubného štítu a pomerne minimalistická stredová konzola, na ktorej dominuje 11,4-palcový dotykový displej infotainmentu.

Foto: Range Rover
Prináša aj nové technológie

Za skvelý zvuk nesie zodpovednosť ozvučenie od Meridian Surround Sound System. V rámci interiéru balík Stealth prináša aj najnovšie technológie a inovácie. Patria sem napríklad aktualizácie softvéru cez vzduch či čistenie vzduchu v kabíne vozidla. Nechýba ani systém odomykania/zamykania pri priblížení k vozidlu.

Land Rover chcel týmto balíkom jednoznačne podčiarknuť športový luxus vozidla Range Rover Sport. Spomínaný charakter vozidla vytvára aj 6-valcový benzínový motor so 48 V mild-hybridnou technológiou, no pod kapotu sa dostanú aj naftové motory. Balíček Stealth Pack možno kombinovať so všetkými motorizáciami modelu. Plug-in hybridné pohonné jednotky s označením P460e a P550e dostanú spomínaný balík v priebehu tohto roka.

Range Rover Sport Stealth Pack
Foto: Range Rover

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJTS Range Rover
Predchádzajúci článokNové BMW M4 CS je na ceste. Kedy bude mať svetovú premiéru?
Nasledujúci článokNový Opel Frontera ponúkne pohodlie, priestrannosť a robustnosť

1 COMMENT

  1. […] Temný, dramatický a o?arujúco dynamický. Takto nejak charakterizuje zna?ka svoj nový balí?ek Stealth Pack pre model Range Rover Sport.View full source […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here