Domov News Poznáme slovenské ceny pre nový Seat Arona a Ibiza

Poznáme slovenské ceny pre nový Seat Arona a Ibiza

Automobilka Seat ešte v apríli predstavila facelift pre svoje dva menšie modely. Seat Arona a Ibiza sa teraz dočkali aj slovenských cien.

Seat Ibiza bez pochýb patrí medzi zákazníkmi k najobľúbenejším autám vo svojej triede. Na slovenskom trhu je už množstvo rokov. Druhý z dvojice, model Arona sa nepredáva až tak dlho, za ten čas si však už dokázal nájsť svojich fanúšikov a v uliciach Slovenska nie je vôbec ťažké ho stretnúť.

Seat Ibiza FR
Seat Arona Xperience
Základ ponuky.

Výbavy oboch modernizovaných modelov môžete vyberať v troch základných stupňoch. Ako pri Arone, tak aj pri Ibize základ ponuky tvorí stupeň výbavy s názvom Style. Seat Arona vo výbave Style začína na čiastke 18 750 eur. Paradoxne, aj keď sa jedná o najnižší stupeň výbavy, toho, čo za svoje peniaze dostanete vôbec nie je málo. Vo výbave Style v prípade Arony dostanete napríklad asistenta rozjazdu do kopca, tempomat ale aj asistenta na udržiavanie v jazdných pruhoch. Čo sa týka Ibizy, po zvolení balíku výbavy Style dostanete mestské núdzové brzdenie, taktiež systém pre udržiavanie v jazdných pruhoch a množstvo iného. Tento balík výbavy vás v prípade Ibizy so základným motorom bude stáť 16 550 eur.

Seat Ibiza FR
Seat Arona Xperience
Zlatá stredná cesta. 

Výbava Xperience je akousi zlatou strednou cestou pri modeli Arona. Oproti výbave Style navyše dostane ambientné osvetlenie interiéru, bezkľúčový prístup do vozidla, zadné parkovacie senzory a tento zoznam opäť pokračuje ďalej. Za Aronu v tejto výbave si Seat vypýta 19 890 eur. Model Ibiza má stredný balík výbavy s názvom Xcellence. V tejto Ibize oproti predošlej výbavy dostanete navyše napríklad parkovacie senzory, luxusnejšie poťahy sedadiel a svetelný a dažďový senzor. Samozrejme aj tu rozdiely pokračujú. Za Seat Ibiza vo výbave Xcellence zaplatíte 17 930 eur.

Seat Arona Xperience

Slovenská full-ka.

Maximálny stupeň výbavy nesie v oboch prípadoch názov FR. Aronu v tejto výbave s najsilnejším motorom s automatickou prevodovkou môže byť váš už za 24 020 eur. Ibiza v tej istej výbave, s tým istým motorom a tou istou výbavou vás vyjde na 21 250 eur. Arona vo výbave FR, pokiaľ zvolíte DSG prevodovku dostane možnosť voliť jazdné režimy, zadné LED svetlá a množstvo ozdobných prvkov. V Ibize taktiež môžete voliť jazdné režimy v tejto výbave. Taktiež dostanete športové sedadlá, čierny strop interiéru a 17 palcové disky kolies.

Dobré správy na záver. 

Seat si pre svojich zákazníkov navyše pre oba modely pripravil akciovú ponuku. Takže pokiaľ si na jeden z týchto modelov brúsite zuby, teraz je tá správna chvíľa. V rámci akciových cien môžete mať oba modely s finančným zvýhodnením vo výške približne 1 500 eur, v závislosti od zvolenej výbavy.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

Predchádzajúci článokVeľké rodinné MPV či SUV? V nákupe áut mali Slováci počas leta jasno
Nasledujúci článokChevrolet Corvette Z06 – pripravený zvýšiť tlak na konkurenciu