Domov News Majitelia populárnej značky si môžu stiahnuť digitálny certifikát, na čo slúži?

Majitelia populárnej značky si môžu stiahnuť digitálny certifikát, na čo slúži?

Foto: Škoda

Digitálny certifikát poskytuje výrobcom autorizované údaje vrátane technických špecifikácií, overeného počtu najazdených kilometrov, servisu a opráv. Overené údaje o stave vozidla poskytnuté priamo výrobcom zvyšujú transparentnosť pre potenciálnych kupujúcich a predávajúcich. Žiadosť o vydanie digitálneho certifikátu je možné podať jednoducho cez webovú stránku.

Majitelia vozidiel značky Škoda si teraz môžu niekoľkými kliknutiami vytvoriť digitálny certifikát s overenými údajmi o stave a servisnej histórii svojho vozidla počas záručnej doby. Tento súbor je oficiálnym dokumentom výrobcu, ktorý zhromažďuje údaje z rôznych zdrojov vrátane elektronickej servisnej knižky vozidla. Zákazníci tak majú trvalo k dispozícii spoľahlivé informácie o svojom vozidle bez toho, aby museli navštíviť predajcu alebo platiť nejaké poplatky. Táto služba je k dispozícii bezplatne pre všetky európske vozidlá Škoda, v ktorých je poskytovaná služba Škoda Connect. Na jej webovej stránke nájdete prehľad jednotlivých krajín pre jednotlivé funkcie.

Týždenná aktualizácia počtu najazdených kilometrov

Digitálny certifikát vozidla výrazne zvyšuje transparentnosť pre všetky strany pri predaji ojazdeného vozidla zákazníkom značky Škoda, čím sa zvyšuje jeho hodnota pri ďalšom predaji. Dokument obsahuje identifikáciu vozidla, technické údaje, prehľad štandardnej a doplnkovej výbavy pre kupujúcu aj predávajúcu stranu. Súčasťou je aj počet najazdených kilometrov, všetky predplatené servisné prehliadky a predĺženie záruky, ako aj servisná história. Tá zahŕňa nielen pravidelnú údržbu, ale aj prípadné záručné opravy. Pozáručná servisná história bude integrovaná neskôr.

digitálny certifikát
Foto: Škoda

Majitelia príslušných vozidiel Škoda si môžu certifikát vytvoriť a exportovať vo formáte PDF z webového portálu Škoda Connect. Stačí navštíviť portál, prihlásiť sa kliknúť na položku Digitálny certifikát a stiahnuť si PDF. Súbor je potom plne k dispozícii a môže sa zdieľať podľa vlastného uváženia. Majitelia vozidiel Škoda si môžu tento certifikát vygenerovať kedykoľvek a tak často, ako len chcú.

Vďaka Digitálnemu certifikátu má potenciálny kupujúci pri predaji vozidla rýchlo k dispozícii všetky informácie, ktoré by mohol chcieť vedieť. Napríklad história najazdených kilometrov sa aktualizuje priebežne, a to nielen počas servisných prehliadok. Stav najazdených kilometrov sa zaznamenáva každý týždeň.

Všetky informácie v mobilnom telefóne

Škoda Connect umožňuje používateľom sledovať kľúčové údaje o vozidle v mobilnom telefóne a obsahuje celý rad ďalších funkcií, ako je kontrola zámkov dverí, personalizácia vozidiel Škoda pri prepínaní medzi rôznymi vozidlami uloženými v jednom účte, cestná asistencia v prípade poruchy a plánovanie servisných prehliadok.

Páčil sa vám tento článok?

Priemerné hodnotenie 0 / 5. Počet hodnotení 0

Ohodnotte tento článok!

Ďakujeme

Sledujte nás na Facebooku!

Mrzí nás že ste neboli spokojný...

Pomôžte nám zlepšiť sa!

Napíšte nám čo by sme mali zlepšiť!

ZDROJŠkoda Storyboard
Predchádzajúci článokFerrari 499P Modificata – z Le Mans priamo k súkromníkom
Nasledujúci článokStrach z parkovania stojí čas aj peniaze, tí úspešní tancujú